2777
2789
عنوان

کسی میدونه این حالت چیه؟مهمه

97 بازدید | 16 پست

سلام و شب بخیر

من از سال 98 درگیر پانیک و افسردگی و اضطرابم

خیلی حالتا رو کشیدم

ولی یکی هست خیلی آزاردهندس

انگاری ی چیزی تو وجودم هست ک عذابم میده طاقتمو طاق کرده ولی نمیدونم چیه خسته شدم ازش حس میکنم هیچکی نمیفهمه چیه و درمانم نداره

عزیزم مسایل تخصصی اینجا دنبال جوابش نگرد و اولا که با کار هنری و ورزش و خود سازی و طبیعت گردی و کوهنوردی و... روحت جلا بده و با کمک به دیگران و نیازمندان به خودت انرژی خدایی بده ،بعد هم با یه روانشناس یا روانپزشک خبره مشورت کن .

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آجی هزار جور روانشناس و روانپزشک رفتم خستم شده

عزیزم نصف بیماری ها از استرس و بیکاری فرده ، برو سرکار یا یه جوری خودت سرگرم کن و ذهنت ببر سمت کارات نه گذشته و خاطرات بد و فلان چون هیچ فایده ای برات نداره 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
عزیزم نصف بیماری ها از استرس و بیکاری فرده ، برو سرکار یا یه جوری خودت سرگرم کن و ذهنت ببر سمت کارات ...

بهم بگو چ جوری یه عالمه کار هنری بلدم ولی نمیتونم انگار توانایی هیچ کاری رو ندارم  

سلام عزیزم يعنی مثل نبض زیر پوست می زنه؟ یا انگار عضله زیر پوست داره می لرزه؟ 

نه 

اصلا نمیدونم چ طور  بگم یه حالت فشار و خفگی 

همراه با یه جور سوزش

ولی انگار منشاش جسمی نیست

توضیح دادنش برام سخته

نه  اصلا نمیدونم چ طور  بگم یه حالت فشار و خفگی  همراه با یه جور سوزش ولی انگار من ...

يعنی مثل سوزن سوزن شدن پوست؟ 

یا یک جورهایی حس می کنید دور از جون روح يا يک چيزی داره از بدن خارج میشه؟ اگر آره اون موقع حس خواب آلودگی هم دارید؟ 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

يعنی مثل سوزن سوزن شدن پوست؟  یا یک جورهایی حس می کنید دور از جون روح يا يک چيزی داره از بدن خ ...

نه عزیزم پوستم نیست لایه های پایین تره

اون حالت خارج شدن روح رو دارم ولی الان نه

انگار ی خفگی یه عذابی ک نمیدونم کجامو درگیر کرده ولی بیشتر توی قفسه سینم حسش میکنم شاید بشه گفت یه نوع سنگینی

نه عزیزم پوستم نیست لایه های پایین تره اون حالت خارج شدن روح رو دارم ولی الان نه انگار ی خفگی یه ع ...

شاید به مشکل جسمی هم برگرده 

اگر چکاپ پزشکی هم بشید بد نیست 

از نظر قلبی، کم خونی فقر آهن و.... چون یک نوع مشکل خونی هست که سوزن سوزن شدن بدن رو داره 

اما اگر بشه با یک پزشک طب اورژانس باتجربه هم مشورت کنید ببینید تشخیص ایشون چی هست و پیش چه متخصصی شما رو می فرستند 

و اگر مشکل جسمی خاصی تشخیص داده نشد مجدد یک پیام به بنده بدید ببینم میشه به وسیله روش های تنفسی و ذهن آگاهی این حس رو کنترل کنید... 🤔

و اگر به روش های معنوی هم معتقدید شاید با مشورت با افراد آگاه مثل مراجع تقلید مشکل تون بهتر یا حل بشه