2777
2789

همسر من یه آدم بشدت منضبط و سختگیره که به همه چیز گیر میدا بجورایی ایده آل گراست میخواد همه چیز عالی انجام بشه غذا و مرتب بودن خونه و رسیدگی به خودم و بچه و مسائل زناشویی و... 

منم بچه ی کوچیک بشدت نق نقو و بدغذا دارم و شهر غریبم و دست تنها و نمیتونم به همه ی اینا در حد عالی برسم ولی خیلی خیلی کار میکنم و تلاش میکنم ولی همسرم همیشه غر میزنه و خواهرشو مثال میزنه که از اون یادبگیر و فلان... حالا امروز خواهرش اومدن خونمون رفتاراشو دیدم بنظرم خیلی هم کدبانو و نمونه نیست فقط راهشو یادگرفته چیکار کنه که کدبانو بنظر بیاد تو دلم کلی غم و حرف هست سالها با کسی مقایسه شدم که نصف منم کار نمی کنه بیاین تند تند میگم 

ظهر رسیدن خونمون از یه شهر دیگه من صبح با وجود کلی کار فرنی واسه صبحانه ی بچه هام درست کردم و چون خواهرشوهرمم بچه ی یک ساله داره واسه اونم یه ظرف کوچیک گذاشتم کنار

بعد وقتی رسیدن ساعتای 12 بود گفتم فرنی هست بده پسرت بخوره از اون چند قاشق داد منم بعنوان میان وعده ماکارونی دیشب گرم کردم دادم بچه های خودم خوردن دیگه تا شب هیچ غذایی به بچش نداد در صورتیکه بزرگترین بحث همیشگی من و شوهرم سر اینه که مدام به بچه ها غذا بدم یعنی هر دو ساعتی انتظار داره دنبالشون باشم با غذا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و همیشه میگه خواهرمو ببین بچه هاش تپلن از بس بهشون میرسه ولی تو سهل انگاری میکنی ولی ایشون از  ظهر فقط شیرخشک داد به بچه ی یک ساله 

موقع ناهار بچش خوابید وقتیم بیدار شد یه ذره هندونه خورد و رفتن بیرون تا 12 شب شامم نخورد 

بچه های خواهرشوهرم خوش خوراکن یعنی از وقتی خودشون میتونن غذا بخورن دیگه خوب میخورن و تپلن ولی بچه هایمن کلا بدغذان هر چقدم غذا بدم نمیخورن پسر منم موقع ناهار خوابید ولی قبلش ماکارونی داده بودم و وقتی بیدار شد برنج و مرغ دادمش کم میخوره ولی من با کلی نقشه و ادا و اصول میدم بخوره بازم شوهرم ناراضیه

حالا چرا اون کدبانو بنظر میاد؟ چون خونه ش همیشه برق میزنه یعنی هر موقع دعوتمون کرده و رفتیم خونش تمیز تمیزه خب خونه ی منم واسه مهمون تمیزه ولی گاهی خودمون که هستیم نامرتب میشه خب با بچه ی کوچیک طبیعیه 

و اون خیلی بروز میده امشمیگه کلی کار کردم خونه رو تمیز کردم دستام همه زخم شده از بس تمیزکاری کردم مدام این حرفا رو میزنه بقیه فک میکنن چخبره

آدم با جاری و خواهر شوهر و....تقریبا همسن باشه خیای سخته،همش میشه مقایسه.منم با جاری هام بچه ی کوچیک ...

آره بخدا 

تازه این غذا فقط یه موردش بود مثلا بچش داره دندون درمیاره چندبار پی پی کرد میگفت پاش سوخته هی با دستمال مرطوب تمیزش میکرد من دلم به حال بچه سوخت گفتم ببر بشورش اینجوری بدتر میسوزه مثلا شوهرم اینا رو نمی بینه که من چقد به تمیزی بدن و لباس بچه اهمیت میدم میگه فقط بده بخوره