kheilikhoshbakhtam مدیر استارتر عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 1920 عنوان مادرشوهرم خیلی رو مخه 122 بازدید | 6 پست همش استرس داره من دوباره باردار بشمهمش میگه بسه نیارمن قصد بارداری ندارم ولی اعصابمو بهم میریزهنسبت به دخترش اینطوری نیست فقط منو میگه الهُمَ صَلِ عَلی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرجَهُم 1403/03/04 | 01:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tara_2m عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 21850 بچتو اون نگه داشته ؟تو خرج زندگی کمکتون کرده؟شوهرت چی ،مرد و پدر خوبیه ؟ 🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه 📢🟠🟡🔵
kheilikhoshbakhtam مدیر استارتر عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 1920 بچتو اون نگه داشته ؟تو خرج زندگی کمکتون کرده؟ شوهرت چی ،مرد و پدر خوبیه ؟ نه والا کاری نمیکنهفقط توقع داره از ما الهُمَ صَلِ عَلی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرجَهُم
kheilikhoshbakhtam مدیر استارتر عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 1920 اصلا به اون چه بخوای بچه بیاری یا نیاری همون دیگهبا کنایه یا هرطور بتونه میگه الهُمَ صَلِ عَلی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرجَهُم
tara_2m عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 21850 نه والا کاری نمیکنه فقط توقع داره از ما پس دایورت کن یا هم بگو شوهرم دوست داره به پسر خودش نمیتونه چیز بگه 🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه 📢🟠🟡🔵
kheilikhoshbakhtam مدیر استارتر عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 1920 پس دایورت کن یا هم بگو شوهرم دوست داره به پسر خودش نمیتونه چیز بگه فعلا قصدی نداریماین کرم داره میره رو اعصاب من الهُمَ صَلِ عَلی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرجَهُم