2777
2789
عنوان

کاش دستگاه سونوگرافی خونگی داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارو ها رو یادم نمیاد اما زیاد دکتر رفتم پلی کیستیک میگن با اصلاح سبک زندگی کنترل میشه البته استرس ه ...

انجامدادم جز خواب البته چون شبکاری دارم ب اجبار 

دوتا مون فایزه  دوتامون پلی کیستیک دوتامون دنبال بچه🥲 با این تفاوت من ۵ سال دربدری کشیدم تا ...

الهی عزیزممممم☹

خوشحال شدم ک بالاخره نتیجه گرفتی 

خدا برات حفظش کنه 

اینم ب آدم میگه عجله کن همین شرایط پلی کیستیک رو میگم 

الانم ک انگار تو تخمدانهام سمفونی برگزار شده امشب 

تیر می کشن 

ی درد ریز 

اول راست الانم چپ 

فک کنم دیونه شدم

دلم میخوااااد اصننوزاد رو بغل میگیرم میگم کاش مال خودم بود 

میگیری نگران نباش وای من خودم شوهرمو دیوونه کرده بودمو یکی از دوستامو زنگ میزدم بهش فقط گریه میکردم که چرا حامله نمیشم اینقد گریه میکردم بعد که بچم به دنیا اومد شیطون بود بچه داری واسم سخت بود زنگ میزدم میگفتم وای چه غلطی کردم چقد سخته میخندید میگفت تو واسه همین داشتی خودتو میکشتی یادت میاد😂😂😂😂

عزیزم اصلش استرسه که داری دیگه😅

استرس ندارم جدی😄

من از اونام ک زیاد فکر میکنم 

استرس من اصلا این شکلی نیست کههههههه 

اگه استرس داشتم ک رو زمین بند نبودمممم

میگیری نگران نباش وای من خودم شوهرمو دیوونه کرده بودمو یکی از دوستامو زنگ میزدم بهش فقط گریه میکردم ...

😁😁😁😁

اتفاقا با این شیطنتام آشنام 

شوهرم میگفت خوبه میدونی بعدش چ خبره و میخوای 

سرتق بازیمع🤣🤣🤣

فک کنم تحت تاثیر جو محیط کاریم😂😂😂