2777
2789
عنوان

سبحان الله 😮 بچه بیاید

140 بازدید | 8 پست

تصمیم به حفظ قرآن گرفتم

خواستم تمامی سوره ها رو با تفسیر حفظ کنم 

اماااا😧😯

امروز اومدم تفسیر گویای یکی آیه " الحمدالله رب العالمین" رو بزارم گوش کنم، دیدم تفسیر تنها فقط این آیه ، ۴۵ دقیقه است😮😯😯😯😮

و رفتم سراغ کوتاه ترین آیه یعنی " الم " 

دیدم تفسیرش ۵۱ دقیقه است😵😵😯😯😯😍😍 واقعا تعجب کردم🥲 

فهمیدم که قرآن معجزه است

که حروف به حروفش ، کلمه به کلمه اش تفسیر داره!!!😳😳😳

مثل یه گنجی گه برای پیدا کردنش، باید ماه ها و شاید سال هااااا تلاش کنی خاک ها رو بکَنی تا بهش برسی 

به عمق عمق به وجودش پی ببری🥰🥲😍😭

من نمیدونم چی باید بگم

سبحان الله سبحان الله سبحان الله😭😭😭

یاد نامزد کاربر پربازدید سبحان افتادم 🤣

باید دِلِت دریا باشه ، تا خدا بهت کِشتی بده.!🌝🪴           تعصب واکنشی جبرانیست علیه تردیدی پنهانی...               بیشتر مردم علاقه چندانی به آزادی ندارند، چون آزادی مستلزم و در بر گیرنده ی مسئولیت است و بیشتر مردم از مسئولیت واهمه دارند.        

خداکمک تون کنه خوشبحالتون

کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا کنید خدا کمکم کنه واقعا❤️خدا قوت بده بهم 💗

انشالله حتما کمکتون می کنه

التماس دعا💕💕

کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!
سبحان الله سبحان الله سبحان الله😭😭😭

امیدوارم موفق باشی از تفسیرهایی که دوست داشتی میتونی اینجا تاپیک بزنی البته قفلش کن😅

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴