2777
2789

تو خونه ما حرف حرفه مامانمه بابام اصلا کاره ای نیست 

بابام میگ برو بشرط اینکه یه دوستتم ببری تنها تنها نباشی

ماامانم پاشو کرد تو ی کفش میگم نمیزارم خودسر بشی🥲

اره کاری ندارن

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره چندباری رفتم البته بعضی وقتا داداشمم میبرم

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

نه عزیزم من مجرد بودم کلا مامانم نمیزاشت تادم درم برم الانم البته شوهرکردم گلی نزدم ب سر خودم 🥲

نصیحت امشب:تا دلتون بخواد پولدار گرسنه دیدم تحصیل کرده بیشعور دیدم خوشگل بی شخصیت دیدمفقط آدم بودن و انسانیت داشتن مهمه رفیق!

نه نمیذارن بنظرم پدر و مادر با فکر اجازه سفر مجردی همینجوری نمیدن مگه از طرف دانشگاه و جایی باشه

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

همین جمله اولتو اسکرین بگیرم ب بابات بفرستم بچع بد؟�🤨

شماره کارتم جهت شیرینی و برگشت نظرم😔😔

6273....

😂😂

نهه اجازه نمیدن بم اصلااا...حتی برادرامم اجازه ندارن😂

اکانت واگذار شد