2777
2789

این که رفته بوده تو اتاق ی آقایی میاد دکتر رو صدا میکنه و باهاش صحبت میکنه بعد چند دقیقه میره ، دکتره که بر میگرده تو اتاق به دوستم میگه چقدر بعضی از مردا مریض و شکاک هستن 

نگو آقاهه شوهر مراجعه کننده قبلی بوده یواشکی برگشته لود از دکتره پرسیده بوده که مثلا شما میگی خانمت ۸ هفته اش است  من اون موقع ماموریت بودم ممکنه بچه من نباشه 🫠🫠

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پناه بر خدا 

چقدر خنگه که نمیدونه بچه قبل از هشت هفته نطفش گرفته

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله

وااااااای چقدررررررررر مریضه

زنه از چی حامله شد؟؟؟ 

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
پناه بر خدا  چقدر خنگه که نمیدونه بچه قبل از هشت هفته نطفش گرفته

نه ، این مثلا ۶ هغته پیش رابطه داشته ۸ هغته پیشش ماموربت بوده ، نمیدونسته که سن جنین از آخرین روز پریود حساب میشه ،

اینستا یک کلیپ بود دقیقا در این مورد حرف میزد

دکتره می‌گفت فلانی گذاشت داد و فریاد که حتما بچه من نیست و فلان و هستن این آدما

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 

چون سن بارداری رو از اولین روز آخرین پریودی می‌زنن ولی طرف از روز لقاح در نظر می‌گیره شک می‌کنه... نمیره یه مطلب ساده بخونه 

این ۸۳ که تو اسممه سال تولدم نیس خیلی پیرتر از این حرفام🤣 ۸۳ به میلادی 
وااااااای چقدررررررررر مریضه زنه از چی حامله شد؟؟؟ 

همون دیگه ، دوسته من کلی تعجب کرده دکتره گفته من این مدلی زیاد دارم که یواشکی سوال میکنن منم براشون توضیح میدن که سن بارداری چجوری حساب میشه بعضیاشون متوجه میشن بعضیاشون معلومه همچنان شک تو دلشونه

پس واقعیه 

منم تازه به گوشم خورده جالب انگار کم نیستن اینجور ادما

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 
چون سن بارداری رو از اولین روز آخرین پریودی می‌زنن ولی طرف از روز لقاح در نظر می‌گیره شک می‌کنه... ن ...

آره دیگه ، منم خودمم نمیدونستم ولی فکر نمیکردم کسی انقدر مشکوک باشه که دقیق حساب کنه یا یادش باشه کی رابطه داشته ، دوستم که توضیح داد فهمید داستان چیه ، حالا دوست منم بدو بدو امده بوده با حرص به  شوهرش توضیح داده که سن بارداری اینجوری حساب میشه و اینا اون بیچاره هم با تعجب نگاه میکرده خوب چته چرا انقدر حرص میخوری حالا 😂😂