2777
2789
من حال شما رو دارم  از تو دارم میسوزم درد میکشم😔

دقیقا . اطرافمو می بینم . یهو نمی دونم چرا طلب کار میشم میگم چرا سهمه من از زندگی اینه فقط رنج. . فقط دیده نشدن . ترد شدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید تغییری تو برنامه زندگیت بدی  هیجان جدید  هدف جدید  به خودت باید کمک کنی  ...

من انگارتمام شدم . صب نمی خوام از رخت خواب پاشم . به زور قرص می خوابم . فقط دنبالع راه نجاتم

می دونی گاهی دلم می خواد یه سال زودتر بگذره

میدونم🙃ولی درسش و تجربه اش تو همین روزای سخته.این روزاس ک یاد میگیریم چ کارایی اشتباهه و چ کارایی تاوان سختی در پیش داره.کلا زندگی یه تجربس خیلی جدی نگیر و نذار سخت بگذره.

دقیقا . اطرافمو می بینم . یهو نمی دونم چرا طلب کار میشم میگم چرا سهمه من از زندگی اینه فقط رنج. . فق ...

بیا بغلم باهم بلند بلند گریه کنیم از زمین زمان شاکی بشیم و گلایه کنیم  . بعدش ک خوب خالی شدیدم بخوابیم صبح با انرژی بیدار بشیم 

ی شونه میخام برای گریه...

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
بیا بغلم باهم بلند بلند گریه کنیم از زمین زمان شاکی بشیم و گلایه کنیم  . بعدش ک خوب خالی شدیدم ...

😭 یه دوست یه رفیق یکی که بدون تو جای نره باعات برنامه بچینه . تو محیطای شلوغ یکی باشه . یکی صداتو کن . باورت میشه ابجی من هیچکدوم از اینارو ندارم

😭 یه دوست یه رفیق یکی که بدون تو جای نره باعات برنامه بچینه . تو محیطای شلوغ یکی باشه . یکی صداتو ک ...

منم ندارم.... 

من تو تنهایی هام  فقط خودمو دارم

ک همیشه تنهام

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
تاوان کارام شده خنجره جون خودم . ممنون که درک می کنی

ی جمله خیلی قشنگی بود میگفت دعا کنید کسی ک دوست دارید یا کاری ک بهش علاقه دارید تبدیل نشه ب درس سختی ک باید از زندگی بگیرید.

ولی واقعا وقت تاوان دادن فقط باید صبر و تحمل کرد