2777
2789
عنوان

اگه عروسی بدون بچه دعوت شید میرید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1628 بازدید | 115 پست
فیلم عروسی منو نگاه کنید فقط بچه وسطه فقط بچه من از کمبود جا دارم گوشه میرقصم یا موقع ورود عروس داما ...

اونایی که میگن عروسی واسه بچه هاست احتمالا بچه هاشون تفریح دیگه ای ندارن

یک روز بر گونه این مملکت یک بوسه وبالای سرش یک یادداشت می گذارم و می روم:"آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."
فیلم عروسی منو نگاه کنید فقط بچه وسطه فقط بچه من از کمبود جا دارم گوشه میرقصم یا موقع ورود عروس داما ...

آره دیگه باید مراقب بچه هاشون باشن

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش بچه هامونو خوب تربیت کنیم واقعا

من خداروشکر همه جارو با بچه هام دوس دارم همیشه حدو مرز دارن البته زیادم همچین بچه هایی رو ندیدم واقعا 

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

افرین  یجوری میگن عروسی مال بچه هاس که ادم با خودش میگه چرا برای شادی بچه ی مردم انقد باید بره تو خرج

خب مامان باباش ببرنش پارک و شهربازی بیشترم بهش خوش میگذره و شاد میشه

کاش بچه هامونو خوب تربیت کنیم واقعا من خداروشکر همه جارو با بچه هام دوس دارم همیشه حدو مرز دارن الب ...

کسی ک با بچه ها دشمنی نداره اون عروسم میگه میاریش حداقل کنترلش کن نکه خودت بشینی خوشگدرونی کنی بچه رو ول کنی 

افرین  یجوری میگن عروسی مال بچه هاس که ادم با خودش میگه چرا برای شادی بچه ی مردم انقد باید بره ...

همونا سال به سال بچه رو پارک نمیبرن فقط معتقدن بچه باید تو عروسی خوش بگدره بهش

اونایی که میگن عروسی واسه بچه هاست احتمالا بچه هاشون تفریح دیگه ای ندارن

بحث تفریح نیست بحث اینه ک بچه هامونو خوب تربیت کنیم ک مزاحم مهمونی و جشن کسی نباشن

یا حتی برا ی مهمونی رفتن بچه هارو نندازیم گردن کس دیگه و مزاحم کس دیگه بشیم

من خودم نمیتونم بچمو مدت طولانی جایی بزارم چون  میگم کسی موظف نیست بچه منو نگه داره 

چی بشه چند ماه یبار شاید یکی دو ساعت بزارمشون جایی 

وقتیم پیشمن قانون هرجایی رو رعایت میکنن اصلا مزاحمتی برای کسی ندارن 

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

افرین  یجوری میگن عروسی مال بچه هاس که ادم با خودش میگه چرا برای شادی بچه ی مردم انقد باید بره ...

خب اخه اصلا جور در نمیاد بچه هارو بندازیم گردن یکی دیگه بریم خوشگذرونی

بهتره بچه هامونو خوب بار بیاریم باید و نباید براشون بزاریم قانون هرجاییو بهشون گوشزد کنیم ک هم ب خودمون خوش بگذره هم بچه هم مزاحم کسی نباشیم

دقیقا من بچه هامو میبرم عروسی ولی اصلا نمیشینم یکسره وایستادم که حواسم باشه بهشون...ولی عروسی خودم داشتم نقل و گیفت پخش میکردم بچه هاشون هی میومدن اویزون میشدن میگرفتن مادراشونم انگار نه انگار نقلم کم اومد تازه...یه بچه ای از اقوام دور شوهرمم بود که من اصلا نمیدونستم کیه..بزرگم بود با یه لباس عروس زرد داغون یکسره رو صندلی چسبیده بود به من یا دسته گلمو میرفت..اصلا دوماد میومد بلند نمیشد بره به زور باید بلندش میکردیم خاک تو سر مادرش فقط

خب اخه اصلا جور در نمیاد بچه هارو بندازیم گردن یکی دیگه بریم خوشگذرونی بهتره بچه هامونو خوب بار بیا ...

قبول دارم اگر پدر و مادر بچه رو کنترل کنن یا خودش آروم باشه اوکیه کاملا 

ولی تو همه ی عروسیا یه تعدادی بچه هستن که همش تو دست و پای فیلمبردار و عروسن 

دقیقا من بچه هامو میبرم عروسی ولی اصلا نمیشینم یکسره وایستادم که حواسم باشه بهشون...ولی عروسی خودم د ...

وای همیشه یه نفر هست که اویزون عروس میشه و خود عروس اصلا نمیشناستش😂😂

قبول دارم اگر پدر و مادر بچه رو کنترل کنن یا خودش آروم باشه اوکیه کاملا   ولی تو همه ی عر ...

من بچه های خودم ک اصلا اذیت نمیکنن خداروشکر گاهی حواسمم ب بچه های بقیه هست 

خودم چون بچه هام حرف شنوی دارن ازم راحتم بخاطر همین برام سخته دوری ازشون

دقیقا من بچه هامو میبرم عروسی ولی اصلا نمیشینم یکسره وایستادم که حواسم باشه بهشون...ولی عروسی خودم د ...

وای اینو گفتی داع دلم تازه شد

من گیفت خریده بودم به تعداد هر خانواده یکی دقیقا اندازه خریده بودیم چون پولمون کم بود من سبدو دستم گرفتم پخش کنم در کسری از ثانیه بچه ها هجوم اوردن تموم شد😐

وای اینو گفتی داع دلم تازه شد من گیفت خریده بودم به تعداد هر خانواده یکی دقیقا اندازه خریده بودیم چ ...

وای چه بد..من گیفت هارو نمیدادم...تو مراسمای ما رسمه به دخترای مجرد فقط گیفت میدن حالا اینا مادراشون ازم میگرفتن پسر بچه هاشونم توقع داشتن بدم که من نمیدادم البته ولی نقل هام تموم کردن مشت مشت برمیداشتن میرفتن دوباره برمیگشتن