2777
2789
عنوان

جاست فرند!!!

371 بازدید | 16 پست

خانوما میشه راهنماییم کنید؟

من یک دوست آقا دارم که چندساله هم دیگه رو به صورت مجازی میشناسیم، نزدیک به ۳ سال ، این آقا تا حالا نه برخوردی داشته که ناجور باشه و نه نیتی داشته، فقط مثل یه دوست باهم بودیم، حرف میزدیم، بازی میکردیم اهنگ گوش میدادیم یا اگه من پول لازم داشتم یا اون پول لازم داشت به هم قرض میدادیم، یا اگه از شهرشون خریدی داشتم برام انجام میداد و میفرستاد، ولی هیچ وقت نه تماس تلفنی گرفتیم با هم نه ویدیوکال و ویس و عکس و این چیزا، همیشه فقط در حد چت

هستید باقیشو بگ؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان دو ساله با نامزدم هستم که البته رسمی نیست، اینشون اعتقادات خودش رو داره و این شکل دوستی هارو نمیپسنده،البته من از قبل نامزدم با اون اقا دوست بودم ولی خب از وقتی با نامزدم هستم ارتباطم با اون آقا رو مدیریت کردم دیگه مثل دوست صمیمی که ریز ریز زندگیم رو تعریف کنم نیست و فقط یه دوسته معمولیه که ریزی چندتا دونه پیام در حد احوال پرسی رد و بدل میشه بینمون

ولی از طرفی میدونم نامزدپ راضی نیست با اینکه تاحالا چیزی نگفته بهم و اعتراضی نکرده، واقعیت خودمم اگه نامزدم همیچن دوستی داشته باشه که خانوم باشه حتی اگه چیزی بینشون نباشه خیلی بهم میریزم و ناراحت میشم

الان که رابطمون جدی تر شده دلم‌نمیخواد چیزی نامزدم رو اذیت کنه ، از طرفی از این اقا هم من هیچ وقت هیچ رفتار بدی ندیدم و خیلی هم بابت کمک هاش بهش مدیونم و نمیتونم رابطه ام رو یه دفعه باهاش قطع کنم

واقعا نمیدونم باید چیکار کنم و تصمیم درست چیه

با این دید البته نگاه کنید که خود من متاسفانه کمی شکاک و بددل هستم و نامزدم به خاطر حساسیت بالای من خیلی خیلی توی رفتارش دقت میکنه و خیلی مراقبه که من آزرده نشم

ی پیام محترمانه بده از کمک هایی که تا الان کردن تشکر کن بعدم بگو نامزد دارم و اینا خداحافظی کن خودتو ...

خب این ادم از اول در جریان اشنایی ما بود، یعنی اینجوری نیست که یهویی بگم نامزد دارم و تموم

و خب خیلی زشته اینجوری، خیلی گردن من حق داره این ادم، یه جورایی واقعا ندیده و نشناخته برادری کرده در حقم