دو ماه قبل استفاده میکردم و الان که فکر میکنم یه هفته بعدش بدنم شروع به خارش و کهیر زدن کرد.الان ده روزیه دکترم قطع کرده.تنم پر از کهیر شده.خودم شک به شیاف دارم برای شما پیش اومده؟
تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
آره دکتر واسم نوشت یبار استفاده کردم فشارم بشدت افتاد حالت تهوع شدید گرفتم. دیگه استفاده نکردم. ماه ...
دکتر پوست رفتم میگه حساسیت به جفته ولی دکتر خودم میگه بعید میدونم بیشتر بنظر حساسیت به دلرو میاد برای حساسیت به جفت معمولا ۳۰ هفته به بعد میشه.خودم شکم به شیاف رفت چون یه عفته بعد استفاده اینجوری شدم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
مال شیافه. منم خیلی حالم بد شد اصلا استفاده نکردم. شما هم دیگه استفاده نکنید
ده روزی میشه قطع کرده.یکم بهتر شدم ولی خوب نشده.تو نت خوندم حساسیت پوستی تا یه ماه طول میکشه از بدن بره.حالا چهارشنبه سونو دارم بعدش ببرم دکترم ببینه بهش میگم
انشالله که چیزی نیست خوب میشی. زن بودن چقد سخته واقعا کم میاره آدم هرچی سختیه واسه ما زناس
واقعا🥺قبل این پولیپ دهانه رحم داشتم با کلی استرس برداشتم که این شیاف رو داد.از اون خیالم راحت شد بدنم اینجوری شد دلم میسوزه بدنمو تو آینه میبینم.واقعا بعضی وقتا خسته میشم.برام دعا کن خوب بشه🙏🥺