2777
2789
عنوان

میخوای موهات بلند و پرپشت بشه بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 22 پست
بعد هربار با شامپو میشستی؟  چه شامپویی استفاده میکنی؟

آره گلم

فرقی نداره

بعضی وقتا با شامپو انار پرژک

بعضی وقتا با رزماری

منتها بعضی وقتا که با شامپو تخم مرغی میشورم بعدش نرم کننده استاپ دامیج مای میزنم خیلی خیلی خوبه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آهان نمی‌دونم اون کاربر که خیلی ناراضی بود منم ترسیدم استفاده نکردم من روغن نمی‌زنم چون موهام چرب ...

اگر مو خشک باشه و روغن طبع خودت استفاده کنی اوکیه بعد قبل از حمامم استفاده کنی، ولی اگه ریشه چربی داری فقط ساقه 

من ساقه هام خشك بی جونه و بخاطر کم ابی زیاد بدنم اصلا خشکیش موخوره میاره بخاطر همین یسری روغنا تو جلوگیری این مورد کمک میکنه بهم ولی میگم حوصله میخواد اویال پیگیرم بعد نه که خب این بده

+خدایاشکرت🤍

اگر مو خشک باشه و روغن طبع خودت استفاده کنی اوکیه بعد قبل از حمامم استفاده کنی، ولی اگه ریشه چربی دا ...

آهان من ریشه موهام بعد از دوروز از حمام چرب میشه و پایینش یکم حالت چربی میگیره

آب و هوای محل زندگیمم هم خشکه برا همون چربیش رو کمتر کرده وگرنه قبلاً هر روز حمام بودم

من برا پایین موهام دنبال یه محصولم که درمانشون کنه و صاف بشن بسکه رنگ و دکلره کردم پایینش بعد حمام پف می‌کنه 

آهان من ریشه موهام بعد از دوروز از حمام چرب میشه و پایینش یکم حالت چربی میگیره آب و هوای محل زندگیم ...

روغن کرچك سرشار از ویتامین مواد مغذیه برا پایین مو قبل حمام مناسبه ولی اگه روغن و حوصله نمیکنی شیرمو یا ارگان به مارك های خوب بگیر بعد از حمام بزن بعد سشوار کن که هم موخوره هات جلوگیری کنه هم خشکیشو درمان کنه منم ریشه هام زود چرب میشن اصلا ب ریشه نمیزنم ب‌ پایین فقط، تو ی نت و همینجا خیلیا میزنن اول ی برند هوب مناسب پیدا کن بعد شروع کن اینا چند مارک و برند داره مثله ماسك موهاست که نیاز ب ابکشی ندارن ولی خب باید ی مارك مناسب پیدا کرد که بشه اینجور مراقبتیارو همیشه تمدیدکرذ

+خدایاشکرت🤍

روغن کرچك سرشار از ویتامین مواد مغذیه برا پایین مو قبل حمام مناسبه ولی اگه روغن و حوصله نمیکنی شیرمو ...

آهان چه خوب

تو یه تایپیکم یه نفر گفت سرم مو کریستال استفاده می‌کنه و اصلش رو باید گیر آورد 

می‌گفت خیلی خوب بوده

واقعا اسی تو یک ماه ی وجب رشد داشته ؟حتما امتحان مبکنم انشالله به موهام بیفته

آره گلم

الآنم همه قسمت‌های رنگ شده رو زدم و کوتاه کردم دیگه می‌خوام بدون رنگ بلند بشه

تنها رنگی هم که میزارم فقط فیس فریمه