2777
2789
عنوان

خیانتی ک منجر ب بی آبرویی و مرگ شد🔪⚰

| مشاهده متن کامل بحث + 1586 بازدید | 59 پست
بچه هاش هنوز با پدرشونن و نابود شدن از زیر طعنه های همممه حتی پدر خودشون یادم رفت بگم ک میلاد ...

چه داستان غم انگیزی خدا هیچکس رو به حال خودش وامگذار خدایا کمک کن تا همیشه در راه خودت قدم برداریم و ازت دور نشیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه هاش هنوز با پدرشونن و نابود شدن از زیر طعنه های همممه حتی پدر خودشون یادم رفت بگم ک میلاد ...

زن فامیل ماهم با دوست پسرش میرن خ یکی از فامیلا ب خوشگذرونی هر دوشون میمیرند معلوم نیس چطور مردن

خیلی کثیف بوده که افتاده دنبال زن شوهردار الهی تقاسشو بده

ماشیخ وواعظ کمترشناسیم یا جام وباده یاقصه کوتاه🤫

اگه سوالی بود بپرسید جواب میدم هر از گاهی برم شهرشون میرم سر قبر سمیه فاتحه و خبرات میدم  یا مشورم قبرشو اما هیچ کسی سال ب سال هم نمیره سر قبرش شاید ما زن ها متوجه بشیم ب زور عقد کسی شدن وقتی دلت پیش کس دیگریه ..

سمیه ن زندگی مجردی خوبی داشت ن متاهلی بنظرم اون دنیا هم چیزای خوبی نصیبش ننیشه

لطفا نفری ی صلوات یا فاتحه براش بفرستین حداقل کمی از گناهانش کم بشه

چه خانواده‌ای داشته به زور شوهرش دادن بعدم به زور کشتنش. اصلا بعد از مرگ دخترشون یه شب خوش داشتند؟

اینجور خونواده های بشدددددت مردسالار و تعصبی اتفاقا علاقه خاصی به جنس زن ندارن کلا دختر رو زیاد آدم حساب نمیکنن، یه ذره علاقه به بچشون داشتن همچین کاری نمیکردند،ته ته تهش میتونستن بگن برو،نکه بکشنش

ممنون از نحوه ی مدیریت تاپیک که بی نظیر بود  و ممنون از احترام به کاربرها و خوانندگان💕  ...

خاهش عزیزم متوجه شدم از قطره چکونی بدشون میاد برای همین از یک ساعت پیش تایپ کردم همشو

خیانت هیچ توجیحی نداره تاکید میکنم هیچی

اینکه محبت نمیکرد و فلان بود بهمان بود همش حرفه

خدابیامرزتش اما اون دنیاش روهم سوزوند

خیانت یه هوس کثیفه فقط حالا چه زن چه مرد

سزای کارشو دیده این خانم هم

لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸