2777
2789
عنوان

اگه به مادرتون زنگ بزنین...

204 بازدید | 16 پست

نزدیک ساعت دو زنگ بزنین بهش بگین که من امشب تنهام میام پیشتون اما غروب که برین ببینین مادرتون رفته خونه اون یکی خواهرتون برای شام،شماباشین ناراحت میشین؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانه من عادتشه همه چیشو میبره واسه خواهرم حتی جهازشو ک قدیم ترین وسایلان و زیبان واقعا ی تیکه ب من یادگارنداد همه رو برد واسه خواهرم

ولی ناراحت نمیشم

چون کاری نمیتونم بکنم جز اینکه خودمو ناراحت کنم و اونو و شاید خواهرمو..

مَن سِپُردَم بِه خودَش،هَرچِه خُــ❤ــدا میخواهَد...
مامانه من عادتشه همه چیشو میبره واسه خواهرم حتی جهازشو ک قدیم ترین وسایلان و زیبان واقعا ی تیکه ب من ...

عزیزم متاسفم،نه حالا مادر من فرقی نمیزاره تازه فک میکنم با من خیلی خودمونی تره اما خب نمیدونم چرا وقتی ندیدمش یه حالی شدم که بی خبر رفت در حالی که میدونست من میام

عزیزم متاسفم،نه حالا مادر من فرقی نمیزاره تازه فک میکنم با من خیلی خودمونی تره اما خب نمیدونم چرا وق ...

درهرصورت مادره

من مادرم خیلی سختیا کشیده هم بخاطر زندگیش هم بخاطر بچه هاش

الانم ب شدت افسردگی داره و قرص اعصاب میخوره 

ما کلا بهش نمیگیم بالاچشات ابروعه رو سرمون جا داره

من خودم ازهمه بیشتر عاشقشم چون مادره چون قرشته س.میبینم ک خیلی وقتا حالش خیلی بده ولی بخاطر ما خودشو شاد نشون میده❤همه درداش تو دلم

مَن سِپُردَم بِه خودَش،هَرچِه خُــ❤ــدا میخواهَد...