2777
2789
عنوان

نظرتون درباره اسم مستعارم چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخواستم همینو بزارم فک کردم واسه تگ کردنم اشتباهی اینو تگ کنن مغز گردویی 🤣🤣🤣تخریب بود واقعا

اولش شاید یکم ضایع بنظر بیاد  ولی چون مغز شبیه گردو هست  قشنگتره تا برگ گردو  بار طنزم داره ها....😘هرچه خود دانی . مراقب باش پستهات بالا نره 🙂

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

مال من بهتره 😎

واقعا دوسش داری؟من همیشه فک میکردم مجبوری انتخابش کردی

فس_فس_کنان_آمدم هستم🙂                                  برای ظهور امام زمان یک صلوات ختم کن عزیزم🙂❤️اگه درآمد یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،معنیش این نیست که پول تو درس خوندن نیست!!!!به این معنیه که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون!!!😊

درست فکر کردی 🤣

گفتم حالا یه پزی بدم 😂

اولش خیلی خوشم نمیومد ازش ولی کم کم خوشم اومد

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

سلام عزیزم

اسم کاربریتون قشنگه

برگ گردو عطر قشنگی داره

و خواص خوبی داره

و ترکیب دختر با برگ گردو زیباست😍

❌آقایون درتاپیکم شرکت نفرمایید(لایک و ریپلای نکنید)ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا ندارید⬅️به امضای هم احترام بذاریم🙏ربطی به این نداره که مذهبی ام یا غیرمذهبی❌

سلام عزیزم اسم کاربریتون قشنگه برگ گردو عطر قشنگی داره و خواص خوبی داره و ترکیب دختر با برگ گردو ...

سلام گلم

خیلی ممنونم از نظرت و توجهی که بهم کردی❤️🦋

منم خیلی از شما و کاربریتون حس خوبی میگیرم❤️

از اینکه مطالب مفیدی در سایت میزارید سپاسگذارم انشاالله همجوار مادرم حضرت زهرا (س) باشید🌱💚🫂

فس_فس_کنان_آمدم هستم🙂                                  برای ظهور امام زمان یک صلوات ختم کن عزیزم🙂❤️اگه درآمد یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،معنیش این نیست که پول تو درس خوندن نیست!!!!به این معنیه که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون!!!😊

سلام گلم خیلی ممنونم از نظرت و توجهی که بهم کردی❤️🦋 منم خیلی از شما و کاربریتون حس خوبی میگیرم❤️ ...

خیلی ممنونم فس فس کنان سابق🙏😊

پس شما سید هستین؟!😍

چه دعای قشنگی😢

الهی آمین👋

وای خجالتم ندین لطف دارین گلم🙏💖🌹

❌آقایون درتاپیکم شرکت نفرمایید(لایک و ریپلای نکنید)ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا ندارید⬅️به امضای هم احترام بذاریم🙏ربطی به این نداره که مذهبی ام یا غیرمذهبی❌

خیلی ممنونم فس فس کنان سابق🙏😊 پس شما سید هستین؟!😍 چه دعای قشنگی😢 الهی آمین👋 وای خجالتم ندین ...

قربان شما😄😘

بله من سید هستم عزیزم💖

نه این چه حرفیه من واقعا شما و اکیپتون رو تحسین میکنم حتما امام زمان (عج) توجه خاصی بهتون دارن که به این توفیق رسیدید🩵💚

قربان شما😄😘 بله من سید هستم عزیزم💖 نه این چه حرفیه من واقعا شما و اکیپتون رو تحسین میکنم حتما ا ...

ممنونم گلم🌹

الهی آمین🌹

انشاالله نظرخاص بر هممون دارن😇🙏

ممنونم گلم🌹 الهی آمین🌹 انشاالله نظرخاص بر هممون دارن😇🙏

انشاالله

لطفا با دل پاکتون منم دعا کنید🥹❤️‍🩹

انشاالله لطفا با دل پاکتون منم دعا کنید🥹❤️‍🩹

چشم عزیزم

یه آیه الکرسی الان خوندم🌹

و همیشه دعاتون میکنم که دعا برای دیگران کارساز تره💕

چشم عزیزم یه آیه الکرسی الان خوندم🌹 و همیشه دعاتون میکنم که دعا برای دیگران کارساز تره💕

قربون دل مهربانت🤍

منم برای شما حمد خوندم🌱💚