2777
2789

اول ی خلاصه بگم از خودم و عشقم 

بعد عکس هارو میذارم 

من در حال حاضر ۲۱ سالمه خانواده خوب و سرشناسی دارم ... یادمه راهنمایی دبیرستان که بودم کلی خواستگار داشتم و بر خلاف اینکه تو لر ها ( چون من لرم ) زود ازدواج میکنن دخترا من ازدواج نکردم اون موقع و بابام می‌گفت سنت کمه و بعدا برات بهترش میاد دانشجو شدی 

ولی الان چه من چه دوستام خواستگار نداریم اصلااا

آخریش پارسال بود ی مرد ۳۵ ساله 😶

بابامم میگه با این شرایط اقتصادی کی زن میگیره...

اونایی هم که اطرافم ازدواج کردن خیلی ساده گرفتن و با دوست پسرشون ازدواج کردن ...

از اون طرف نزدیک یک ساله با ی پسری آشنا شدم که از نظر اخلاقی واقعا پسر خوب و سالمیه 

هم خیلی دوستم داره هم مهربونه و دست دل باز و با شخصیت محترم ... اهل کتاب خوندن و کار تلاش و هدف لیسانس دولتی داره و سربازی هم رفته 

رفیق باز نیست اهل سیگار و مشروب نیست بد دل نیست اشپزیش عالیه و کلا تو کار خونه کمک می‌کنه و بلده ، خانوادش به خانوادم میخورن از نظر اقتصادی و اجتماعی.. ظاهر خوب و قشنگی هم داره ... و همه جوره به دلمه 

فقط مسیله اقتصادی ذهن من رو درگیر کرده 

خونه نداره ولی تو ظفر تهران اجاره کرده 

اجاره و پیشش خیلی بالاس 

کارش هم آزاده از در آمدش راضیه به گفته خودش 

ماشین هم گفته قبل اینکه بیاد خواستگاریم میخواد بخره 

امروز بحث همین چیزا بود ی سری حرفا زدیم که الان شاتشون رو میذارم 

در کل وقتی شات هارو خوندید به من بگید با همچین پسری بمونم و ازدواج کنم یا نه ؟ 

منتظر ی پسر پولدار باشم 

ولی خب همه میدونیم که فقط پول مهم نیست 

اخلاق ظاهر خانواده همه اینا مهمن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

در کل وقتی شات هارو خوندید به من بگید با همچین پسری بمونم و ازدواج کنم یا نه ؟  منتظر ی پسر پو ...

چون کم سنی میگی پول مهم نیست

بعد ازدواج نقش پول پررنگ میشه. 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱

با این شرایط نمی‌دونم خونه بابام بمونم و راحت باشم بهتره با ازدواج کنم سختی بکشم 

از طرفی از تنهایی و مجردی میترسم و اینکه دیگه آدمی که دوستم داشته باشه و سالم باشه گیرم نیاد 

از طرفی از زندگی مشترک و مستاجری و اینا 

مطمئن باش از طرف اون پسر سرکاری دل نبند

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .