2777
2789
عنوان

لپ تاپ برای معماری چی خوبه؟

294 بازدید | 7 پست

چندوقته میخوام برای دانشگاهم لپ تاپ بگیرم انقدررر مدلای مختلف و برندای مختلف تو بازار هست گیج شدم ،من دانشجوی معماریم،تا الان یه لپ تاپ قدیمی لنوو داشتم کارمو راه اندخته ولی از این به بعد رو نمیکشه،خیلی نمیخوام هزینه کنم چون فکر نکنم بعدا بخوام باهاش کار کنم، در حدی که کارای طرحمو راه بندازم

پیشنهادی برای من ندارین که خوب باشه؟

۳ تا برندی که خیلی ها پیشنهاد کردن ،لنوو و ایسوز و اچ پی بود،حالا نمیدونم از کدوم برند بخرم،واقعا ممنون میشم راهنماییم کنید🤍

تا سقف چقدر؟

مشخصاتش چقدر باشه کافیه ؟سخت افزارش میخوای چه برنامه های رو بکشه؟

اینارو بگو میتونم کمکت کنم

هر سوالی راجب کامیپوتر برنامه نویسی گوشی داشتین ازم بپرسید میتونم کمکتون کنم🥹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا سقف چقدر؟ مشخصاتش چقدر باشه کافیه ؟سخت افزارش میخوای چه برنامه های رو بکشه؟ اینارو بگو میتونم ک ...

سی پی یوش حتما core i7 باشه ،ترجیحا H باشه ولی اگه خیلی گرون میشه Uهم اوکیه،گرافیکش هم حداقل ۴ گیگ،بقیش رو میتونم ارتقا بدم ،منظورم رم و هارد و این چیزاس،قیمتش نهایت ۴۵ تومن، رویت و اتوکد و راینو و رندر رو میخوام روش نصب کنم

به برندش کاری نداشته باش. گرافیکو رم و cpuبالا باشه که برای سه بعدی لب تابت کشش داشته باشه و هنگ نکنه. گرافیک و رمش بالا باشه موقع رندر گرفتن اذیت نمیکنه‌ از نظر من لنوو۵ legoin خوبه.دوتا دوستام دارن

استوک هم اگر از جای مطمئن بگیری خوبه

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.