2777
2789
عنوان

به پسر خالم علاقه دارم

719 بازدید | 64 پست

بچه ها تاپیک قبلم رو بخونید    من دو ماه دیگه تقریبا کنکورم هست اما این روزا این علاقه تمرکزم رو گرفته همش دارم بهش فکر میکنم    پسر خالم پسر خوبیه سالمه پخته س  با خداس   ولی فکر میکنم هنوز من تو دیدش برای ازدواج نیستم چون هنوز موقعیت خاصی ندارم   خوشگلم اما جایگاه اجتماعی خاصی ندارم یه دخترم که پشت کنکوره همین    درسته دارم آماده میشم برای دندانپزشکی  اما خب هنوز که قبول نشدم حداقل تا مهر طول میکشه همچین چیزی بشه   همش میترسم ازدواج کنه تو این فاصله    😞   دوست دارم اول خودمو نشون بدم بعد حالا اگه انتخابش نبودم با اون شرایط  راحت تر میتونم کنار بیام تا الان که هنوز نشدم از نظر خودم کسی که به چشمش بیاد

علاقه رو بیخیال هورمونات ریختن بهم بشین درستو بخون آیندتو بساز

آقایون درخواست ندین🤫تو با قلب ویرانه من چه کردی؟💔 نابودم کردی دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه تو ب بچت هم خیانت کردی چون یه مادر شاد و خوشحال و با روحیه رو ازش گرفتی و یه مادر افسرده با حال بد بهش دادی....ازت نمیگذرم از همه زنای متاهلی که میدونستن زن داره ولی  بازم باهاش بودن و خام حرفای قشنگش شدن ...توروخدا برای حال دل خرابم دعا کنید😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه قسمتت باشه خب در نهایت برای همید

دیگ فکر کردن نداره 

پسر خالت بخاد میاد جلو 

شما هم درستو بخون ک از همه چی واجب تره 

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

صبرکن کنکور رو بده بری دانشگاه از سرت میوفته دیدم که میگم

من سه ساله برای هدفم وایسادم  براش جنگیدم  سرم تو درس و مشقمه   بهش خیلی نزدیکم    ولی دلم میسوزه اگر قبل از موفقیت من ازدواج  کنه

پسر خالتم به تو علاقه داره

اصلا تو این زمینه ها نیستم که بخوام به دوستی و... فکر کنم این یه چیزی ته دل خودمه    سه ساله برای هدفم حتی تفریح ساده هم ندارم سر جمع شاید ۳ بار رفته باشم بیرون برای تفریح  چه برسه به اینکه بخوایم از علاقه به هم بگیم   اونم اینجوری  نیست یه پسر پخته و کامله دنبال دوستی و..‌ نیست 

اگه قسمتت باشه خب در نهایت برای همید دیگ فکر کردن نداره  پسر خالت بخاد میاد جلو  شما هم ...

دارم درسمو میخونم   بهش خیلی نزدیکم بعد از سه سال تلاش   اما دوروزه خیلی دارم به این مسعله فکر میکنم اصلا برای اینکه تمرکزم بیاد سر جاش تصمیم گرفتم بیام نی نی سایت عضو بشم حرف دلمو بگم تا امشب این مسعله رو تو ذهنم حل کنم بدون دغدغه  ذهنی برم سراغ درس 

دارم درسمو میخونم   بهش خیلی نزدیکم بعد از سه سال تلاش   اما دوروزه خیلی دارم به ای ...

هی سرتو گرم کن کم کم فراموش میکنی

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

من سه ساله برای هدفم وایسادم  براش جنگیدم  سرم تو درس و مشقمه   بهش خیلی نزدیک ...

میدونم عزیزم

دوست صمیمی من عاشق پسرخالش بود یعنی میمرد براش پسره هم باخدا و با اخلاق بود از دور البته...بالاخره رفت به پسرخالش گفت و باهم جور شدن اما پسرخالش اونی نبود که نشون میداد به شدت خسیس و شکاک بود و خون دوستمو کرد تو شیشه و کاری کرد که دوستم با خانوادش درافتاد و خلاصه پسره روانیش کرد تا دشت از سرش برداشت

نمیگم پسرخاله شمام اینجوریه اما گاهی همه چی از دور قشنگه

بذار اگرم میخواد خودش بیاد جلو به هیچ عنوان غرور خودتو خرد نکن ...این تجربه دوستم بود

میدونم عزیزم دوست صمیمی من عاشق پسرخالش بود یعنی میمرد براش پسره هم باخدا و با اخلاق بود از دور الب ...

من هیچ وقت این علاقه رو بروز نمیدم هیچ وقت    خیلی دختر سنگینی هستم   دارم میخونم برای  دندان پزشکی    امسال اگر خدا بخواد نتیجه میگیرم  اما فقط حرفم اینه کاش تا اومدن نتیجه ی من هیچ موقعیت ازدواجی براش فراهم نشه  دکتر بشم اونی که میخوام بشم بعد اگر ازدواج کنه با کس دیگه دلم نمیسوزه   ولی الان چرا   الان که نشدم هنوز اون چیزی که میخوام  اینجوری حس میکنم حیف میشیم اگر درخشندگی منو نبینه و بره سراغ کس دیگه

مگه زن دکتر میخواد ؟

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
بی خیال پسرخاله بشین درستوبخون پسراگرکسی دوست داشته باشه نمیگه این دختردکتره آن دخترمهندسه مطمعن باش ...

اصلا کاری بهش ندارم    در سال شاید یکبار هم نبینمش   کلا من الان درگیر درسم ولی دلم نمیخواد قبل از اینکه موفق بشم ازدواج کنه    بلاخره موقعیت  اجتماعی هم تاثیر داره  تو انتخاب