2777
2789
عنوان

شماره ی کراشمو دارممم🙈🙈

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 21 پست
 چراشو بعدا میفهمی 

خب من ک تجربه ای ندارم، میدونم در اینده شغل و جایگاه اجتماعی خوبی داره، خیلیم با شخصیته 

من اهل رل زدن تو جاهای دیگه نیستم چون بهم نمیخورن، همه هم هَوَللل

... 🤍🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند باررر دیدمش، سال بالاییه، هربار بیشتر شیفتش میشم، انقد ک تو دل بروعه🥺😍 خجالتیه یکم و خیلی اهل ...

تجربه بمن ثابت کرده چهار بار کراشت رو ببینی و باهاش صمیمی بشی از چشمت میوفته.بخاطر همین سریع فاز رابطه احساسی عاطفی نداشته باش.مثل دوست چندبار برید اینور اونور ک مطمئن شی میتونی باهاش وقت بگذرونی

تجربه بمن ثابت کرده چهار بار کراشت رو ببینی و باهاش صمیمی بشی از چشمت میوفته.بخاطر همین سریع فاز راب ...

بیشتر دیدمش🥲

نمیدونمم چرا انقد رفته تو دلم

میدونم ممکنه بهم نخوریم یا نمیدونم، جور نشیم اصلا، ولی نمیدونم چمه، قلبم، خودم، هی سمتش کشیده میشم

... 🤍🦋
بیشتر دیدمش🥲 نمیدونمم چرا انقد رفته تو دلم میدونم ممکنه بهم نخوریم یا نمیدونم، جور نشیم اصلا، ولی ...

نمیگم ببینش دختر خوب.میگم باهاش وقت بگذرون.بذار چهارتا خاطره تعریف کنه،در مورد چندتا چیز نظرشو بشنو.تو محیط دوستانه ای ک یخش آب شده،اون موقع میتونی ی تصمیمی بگیری.

سن ات سن عشق و عاشقی و چرخیدن و خوش گذروندنه دیگه انقدر هیجان و احساس داشتن کاملا عادیه