این زبان عربی ای که شما بلدین و باهاش حرف میزنید و مینویسین همون زبان عربی ای هست که مردم عربستان و قطر و امارات و ... بلدن و اونام مینویسن و حرف میزنن ؟ یا اینکه فرق دارن ؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه بابا عربیا ایران مثل عربستانی های هستن که زبونشون مشکل داره کلماتو نیمتونن خوب ادا کنن
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
دوستم دورگست یعنی مامانش مال بحرین و پدرش مال ایرانه
و خب ازش که پرسیدم گفت لهجه های هر کشوری فرق داره ولی خب میتونیم با کشورای دیگه که لهجه متفاوتی دارن هم صحبت کنیم
درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم. قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀 با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗 فوتبال واسه ما یعنی زندگی esteghlal&real madrid Hala madrid
نه عزیزم عربی فصیح که تو مدرسه خوندیم ولی کشورای عربی لحجه های متفاوتی دارن به شکلی که یه عرب مصری متوجه صحبتهای عرب عراقی نمیشه
به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم از این تقلب ، از این تاج کاغذین که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...