2777
2789
عنوان

کسی اینجا عرب هست ؟

452 بازدید | 35 پست

سلام

این زبان عربی ای که شما بلدین و باهاش حرف میزنید و مینویسین همون زبان عربی ای هست که مردم عربستان و قطر و امارات و ... بلدن و اونام مینویسن و حرف میزنن ؟ یا اینکه فرق دارن ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا عربیا ایران مثل عربستانی های هستن که زبونشون مشکل داره کلماتو نیمتونن خوب ادا کنن 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

دوستم دورگست یعنی مامانش مال بحرین و پدرش مال ایرانه

و خب ازش که پرسیدم گفت لهجه های هر کشوری فرق داره ولی خب میتونیم با کشورای دیگه که لهجه متفاوتی دارن هم صحبت کنیم

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  

سلام نه .لهجه ی هر کشور فرق میکنه .لهجه اماراتی عراقی کویتی و عربستانی .لهجه ی ما بین کویتیا و عراقیاس ک به عراقیا نزدیکتره .ولی بازم فرق میکنه 

بسم الله الرحمن الرحیم.میشه لطفا واسم یه صلوات بفرستید ❤️ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ

نه عزیزم عربی فصیح  که تو مدرسه خوندیم ولی کشورای عربی لحجه های متفاوتی دارن به شکلی که یه عرب مصری متوجه صحبت‌های عرب عراقی نمیشه

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...
خیر یعنی فرق دارن ؟ الان اگه کسی از عربستان باهاتون صحبت کنه راحت میفهمین چی میگه یا نه ؟

بله عزیزم متفاوته، من عرب نیستم ولی خیلی از دوستان عرب هستن 

عرب زبان های ایران زبانشون بت کلمات فارسی آمیخته است 

این رو دقیق نمیدونم شاید متوجه بشن 

پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)