2777
2789
عنوان

کسی اینجا عرب هست ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 35 پست
الان اگه کسی از عربستان باهاتون صحبت کنه راحت میفهمین چی میگه یا نه ؟

70 درصد کلمات رو متوجه میشم ولی با عراقی ها بیشتر از 90 درصد کلمات رو متوجه میشم چون لهجه مون شبیه اوناست. عربستانیها تند و با لبهاشون صحبت میکنن خوب متوجه نمیشیم 😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عربم و بله فرق داره خصوصا عربستان و مصر با هممون فرق دارن اما میفهمیم چی میگن و عادی 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

من عرب اهوازم گلم 

ببین یه زبان عربی هست عرب فصیح این زبانو تمام عربهای دنیا بلدن و میفهمنش و میتونن حرف بزنن ....

حالا هر کشوری لهجه ی عربیش فرق میکنه مثلا مصری و کویت و بحرین و عربستان کلمات زیادی دارن که با هم متفاوتن ولی ب دلیل ارتباط نزدیک همو راحت میفهمن و میتونن به زبان هم حرف بزنن ..ولی در نامه های اداری و کتابهای درسی و اشعار از زبان عربی فصیح استفاده میکنن...مثلا من خیلی راحت زبان عربستان و کویت و مصر و قطر رو میفهمم و همیشه نگاه فیلماشون میکنیم 

دقیقا مثل فارسی خودمون که یه زبان برا کل ایرانه ولی هر شهری لهجه و کلمات مخصوص به خودشو هم قاطی زبان فارسی داره

دیدین دکمه لباس که یکم شل میشه چقدر بده ؟پس به زور آویزون نباشیدهروقت دیدی جات نیس خودت کنده شو برو....
نه عزیزم عربی فصیح  که تو مدرسه خوندیم ولی کشورای عربی لحجه های متفاوتی دارن به شکلی که یه عرب ...

ما کلا و قتی با مصری ها برخورد میکنیم با عربی فصیح صحبت میکنیم چون لهجه اونا خیلی سخته و کلمات فرانسوی و... زیاد دارن

كاشكي زبان عربي ياد بگيرم جالبه

اتفاقا منم برا همین پرسیدم

آخه احتمالا دو سه سال دیگه به یکی از کشورهای عربی مهاجرت کنم و اونجا باید به زبان عربی حرف بزنم اگه می‌خوام راحت ارتباط بگیرم با مردمش

من عرب اهوازم گلم  ببین یه زبان عربی هست عرب فصیح این زبانو تمام عربهای دنیا بلدن و میفهمنش و ...

خیلی ممنونم از جواب کاملت پس فقط لهجه فرق داره 

چون احتمالا ظرف چندسال آینده مهاجرت کنم عربستان 🤗 برا همین پرسیدم

اتفاقا منم برا همین پرسیدم آخه احتمالا دو سه سال دیگه به یکی از کشورهای عربی مهاجرت کنم و اونجا بای ...

عزیزم اگه قصد یادگیری عربی رو داری توصیه میکنم لهجه سوریه رو یاد بگیری. چون خیلی آسونه به نسبت لهجه های دیگر کشورها و اینکه قابل فهم تره . همه متوجه این لهجه میشن . برای همین دوبله سریالهای ترکی به لهجه سوریه انجام میشه

خیلی ممنونم از جواب کاملت پس فقط لهجه فرق داره  چون احتمالا ظرف چندسال آینده مهاجرت کنم عربستا ...

لهجه عربستانی سخته لهجه سوریه رو یاد بگیرید. چون آسونه و خیلی لهجه ی شیرین و دوست داشتنیه