2777
2789
عنوان

حریم شخصی

298 بازدید | 17 پست

با کسی که وارد حریم شخصی شما میشه چطور برخورد میکنید، خانم همسایه بالایی ما با کوچکترین صدا داخل حیاط پنجره رو باز میکنه و به من و بچه ها نگاه میکنه حتی شروع میکنه با بچه ها حرف زدن من از این وضعیت خسته شدم چندبار هم تذکر دادیم ولی باز دوباره کار خودشو میکنه شما بودید چیکار میکردی؟

بیمحلی و نادیده گرفتن 

سلام و علیک قطع 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه طوری تذکر دادین؟

گفتیم پنجره رو باز نکنید تازه یه چسب شیشه هم زده بودیم که تا یه محدوده ایی داخل حیاط دید نداشته باشه چسب رو تا حدودی که بتونه داخل حیاط رو ببینه کند حالا که هوا رو به گرمی میره دیگه کامل پنجره رو باز میکنه و نگاه میکنه

بی محلی میکنم از رو نمیره متاسفانه

این از اون دسته پروها هست 

تو ساختمون هستش متاسفانه 

در و باز بسته میکنه 

حتی چک میکنه کفشامونو کی هستش 

هر وقت میخوای بریم بیرون بی سرو صدا میریم 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

اصن محلش نزار ب بچه ها هم بسپار باهاش حرف نزنن انگار ن انگار ک داره حرف میزنه بعد یمدت دیگ تک ...

راست میگید باید به بچه ها بگم ولی خب اونم خودش نباید این درک رو داشته باشه که یهو سرشو نیاره تو حیاط به خدا کلافه شدم

نمیدونم واقعا چی نصیبش میشه 

فضوله . عمه منم تا کمر همیشه تو خونه زندگی ماست . نه خودت باهاش حرف بزن نه بچه‌هات . بگو ببخشید من راحت نیستم وقتی خبرت میای تو زندگی ما 

کاربری دست ۳ نفره 
گفتیم پنجره رو باز نکنید تازه یه چسب شیشه هم زده بودیم که تا یه محدوده ایی داخل حیاط دید نداشته باشه ...

خواستتون معقول نبوده

پنجره خونش هست خب.

خونه بعلی هستن یا واحد بالایی؟

حیاط مشا هست؟

💕

خواستتون معقول نبوده پنجره خونش هست خب. خونه بعلی هستن یا واحد بالایی؟ حیاط مشا هست؟

خب یه در داخل تراس پشت ساختمان هست میتونه اونو باز کنه هم برای هواخوری هم برای هرکاری دوست اما اون در رو میبنده این پنجره که کاملا داخل حیاط دید داره باز میکنه حیاط هم مال ماست این خانم مستاجرن

خب یه در داخل تراس پشت ساختمان هست میتونه اونو باز کنه هم برای هواخوری هم برای هرکاری دوست اما اون د ...

ربطی به مستاجری نداره

حیاط مشا هست 

چون مستاجر هست ک نباید زور بگید جانم.

منم حیاط خلوت دارم مالک دو واحدم اینجا

ولی به کسی نگفتم نگاه نکن

یا ازون یکی پنجره نگاه کن.

این مشکل و فضولیش‌رو فوقش باخاش تمدید نکنید

یا جوابشو ندین.

💕

ربطی به مستاجری نداره حیاط مشا هست  چون مستاجر هست ک نباید زور بگید جانم. منم حیاط خلوت دارم ...

واقعا تو این جور مسائل باید خودتون رو بذارید جای طرف مقابل ایشون خودشون داخل تراس نمیرن چرا چون میگن از خونه همسایه بغل دید داره خب اگه اینطوره پس منم نیام داخل حیاط چون از سمت ایشون دید داره این شکلی که نمیشه خب من نه میتونم بیام داخل حیاط نه میتونم بشینم یه کلام با خونوادم حرف بزنم همین طور باید مواظب باشم صدام کف خونشون نباشه آرامش ندارم بعدم مشا نیست من از در حیاط داخل میشم ایشون هم از در پارکینگ ، من نمیگم چون مستاجره باید زور گفت من خودم قبلا طبقه بالا بودم به هیچ عنوان از پنجره داخل حیاط رو نگاه نمیکردم