2777
2789

میخام چشمامو عمل کنم هنوز دکتر نرفتم میشه راهنماییم کنید اینکه واسه عمل چه شرایطی باید داشته باشیم

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما عینکم استفاده میکنی؟ من چشمام خیلی ضعیفه ولی نمیتونم عینک بزنم اصلا خوشم نمیاد از عینک

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍

پدر من نزديك به ١٢ سال پيش اين عمل رو داشتن و خيلي هم راضين اصلا هم برنگشته

فقط ليزيك رو ميدونم كه درد نداشته ولي تا يه مدت بايد عينك افتابي استفاده كنيد عملش خيلي كوتاهه

من شیرازم نمیدونم کجا عمل کنم فقط میدونم دکتر خدادوست کارش عالیه و دامادش کسی شیرازی نیس تجربه داشته باشه 

سلام دوستم سنت بالای۱۸باشه،یکسال شماره چشمت ثابت باشه،از چشمت عکس میگیرن که ضخامت قرنیه ت مناسب باشه و فشارچشم نداشته باشی،من مهرماه عمل کردم البته لازک راضی ام،نوردیدگان کرج دکتر تیموری

سلام دوستم سنت بالای۱۸باشه،یکسال شماره چشمت ثابت باشه،از چشمت عکس میگیرن که ضخامت قرنیه ت مناسب باشه ...

شما عینکم استفاده میکردی قبلش؟

شما عینکم استفاده میکنی؟ من چشمام خیلی ضعیفه ولی نمیتونم عینک بزنم اصلا خوشم نمیاد از عینک

من چشمام 3 هست مجبورم بیرون میرم بزنم! وگرنه اصلا واضح نمی بینم واقعا هم از عینک بدم میاد