2777
2789
عنوان

کراشم شمارههه داددددد چی بگمممم

166 بازدید | 11 پست

بچه ها من دو ساله از این خوشم میاد

انقد فالو انفالوش کردم فک میکنه خلم (البته بیرونم میبینمش پیجمشم خودم پیدا کردم و درخواست دادم) اولش اون افتاده بود دنبالم ولی حرکتی نمیزد خودمم کم کم ازش خوشم اومد و پیگیرش شدم 

دیشب دیگه اعصابم خورد شد بهش پیام دادم یذره معمولی حرف زدیم و اینا برگشت گف اگه میخوای شمارتو بده فردا حرف بزنیم منم گفتم شما بده

بعد الان شماره فرستاده

چیکار کنممم؟؟ چی بگمممم؟؟؟ تروخدااا راهنمایی کنید

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی یا وارد گفتگو نشو

یا اگه شدی بعد از یک جلسه یا نهایت دو جلسه

بگو برای ادامه آشنایی باید از طریق خانواده اقدام کنه

اگه اومد یعنی جدیه

و الا بعد یه مدت ولت میکنه و واسه زندگی و تعهد بهت نگاه نمیکنه

آقای محترم درخواست نده، نقل قول بگیر افتاد؟!
هیچی یا وارد گفتگو نشو یا اگه شدی بعد از یک جلسه یا نهایت دو جلسه بگو برای ادامه آشنایی باید از طر ...

نه بابا انقد جدی نیست یارو ۴۰ سالشه ۲۰ سال ازم بزرگ تره

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

لایک کن پیامشو  فردا بهش زنگ بزن

وای زنگ بزنم چی بگم 

من با یکی بودم بعد ۳ سال نمیتونستم تلفنی باهاش صحبت کنم بعد این دیگه سکته میکنمم

تو ک انقدر پیگیرش بودی  حالا ک شماره داده میگی چکار کنم خب بهش پیام بده دیگه مگه دنبال این نب ...

نمیخوام خودمو بیشتر از این کوچیک کنم

متاسفانه اویزون بودنت رو بهش ثابت کردی از قبل بهتره تو شمارتو بدی بگو زنگ بزن و دیگه پیگیرش نشو تا ...

خیلی حس بدیه واقعا من هرپسری اومد سمتم جواب رد دادم 

اینو نمیدونم چرا اینطوری کردم تازه خودشم افتاد دنبالم الان میگه یه غلطی کردم عین کنه ول نمیکنه🤦‍♀️

شمارمو خواست گفتم تو بده شمارتو دیگه الان خیلی بد میشه من بدم شمارمو خاک تو سرم خودمو کوچیک کردم جلو ی پسر🥲🥲