2777
2789

این یه دلنوشته ست اگه نظر خواستید بدید محترم و مهربون باشید اگه عصبی هستید اینجا خالی نکنید حرصتون رو

۶ ماه از روزی که باهاش بهم زدم میگذره و فردا تولدشه. 

این مدت کلی بالا پایین روحی داشتم

و با کسی حرف نمی‌زدم 

یک هفته پیش با یه پسر آشنا شدم و همینکه یه ذره اخلاق بد ازش دیدم حتی حوصله نکردم که بهش تذکر بدم خداحافظی کردم و تمام. 

نامزد سابقم بهم برگشت گفت می‌خوام جبران کنم ولی بحث رو کشوند به مسائل جنسی حالم بهم خورد خداحافظی کردم 

دیگه واقعا دلم میخواد تنها باشم :) 

۲۰ سالمه. 

خیلی خیلی سنم کمه می‌خوام خوشحال باشم 

خسته شدم که انقد استرس کشیدم برای یه مرد 

برای عشق و توجه یا هر چی. 

بهترین لحظه های زندگیم دل درد و استرس داشتم به خاطر اینکه طرفم بهم بی توجهی کرده :)))

بسه دیگه هیچ پسری با اون اخلاق لیاقت توجه منو نداره

اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من درکت میکنم تجربه اینجوری ندارم ولی خب تایمی ک با شوهرم دوست بودیم یه مدت سرد شد داشتم دیوونه میشد ...

عزیزدلی شما :) 

من می‌دونی چطور شدم 

من حتی اونی که‍ میگم ۶ ماهه باهاش بهم زدم حتی دیگه به اون هم حسی ندارم ، اگه بهت بگم چه بلاهایی سر روحم آورد خون گریه می‌کنی. 

باعث شد به هیچ مردی نخوام نزدیک باشم حتی یه پسر باهام حرف میزنه اگه یه ذره دیر سین بزنه از چشمم میوفته 

دیگه کسی هم واسم جذاب نیست حتی بهترین ها. 

دلم میخواد تنهای تنها باشم 

اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد. 

عزیزم🖤درکت میکنم 

منتهی من تو مرحله ی بی توجهی ام 

بالای 5 الی 6 ماهه که دارم تحمل میکنم به امید درست شدنش 

چجوری تموم کردی؟ اون هیچ تلاشی نکرد؟ چندوقت باهم بودین؟ 

ما 5 ساله با همیم

همین مجازات تو را بس.. که من دیگر تو را آن طور که میدیدم نمیبینم.... 
شمابه دوست پسرمیگیدنامزد؟!!!!!!!!!!مابعدچهل سال زندگیه مشترک روحیمون ازشماهاکه هی رول میزنیدومیشیدبا ...

از طرف حرف زدنتون برام مشخص شد که بحث نکردن با کسی مثل شما خیلی بهتره فرهنگ صحبت در فضای مجازی ندارید و کاملا مشخصه 

عزیزم🖤درکت میکنم  منتهی من تو مرحله ی بی توجهی ام  بالای 5 الی 6 ماهه که دارم تحمل میکن ...

درخواست بده بریم خصوصی:) اینجا نمی‌خوام بگم 

شمابه دوست پسرمیگیدنامزد؟!!!!!!!!!!مابعدچهل سال زندگیه مشترک روحیمون ازشماهاکه هی رول میزنیدومیشیدبا ...

اینجوری طعنه زدن اصلا کار درستی نیستا خانم 🙂سر یکی از نزدیکانت میاد یاد امروز میفتی که با این حرف دل چندنفرو شکستی 

اگر نمیتونی حرفی بزنی ک کسیو آروم کنی پس لطفا زخم زبونم نزن 

اینجوری طعنه زدن اصلا کار درستی نیستا خانم 🙂سر یکی از نزدیکانت میاد یاد امروز میفتی که با این حرف د ...

اتفاقا من خودم دوتادختردارم مثل دسته گل،اهل دوست پسرواین چرت وپرتانیستن خانومن ونجیب ،همه تعریفشونومیکنن

اتفاقا من خودم دوتادختردارم مثل دسته گل،اهل دوست پسرواین چرت وپرتانیستن خانومن ونجیب ،همه تعریفشونوم ...

ینی هرکس عاشق بشه نانجیبه؟ خجالت نمیکشی؟