2777
2789
عنوان

حالم بده

555 بازدید | 33 پست

چندروزیه همش مریضم سوزش معده سرگیجه حالت تهوع دل دردخاب الودگی ازاینورم انگارسرماخوردم همه چی زندگیم بهم خورده ازدکتررفتن دیگه واقعاخسته شدم بهترنشدم اصلا😔😔😔ازمایشم میدم میگن چیزیت نیس😢😢😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام 

واسه سوزش معدت نون تست یا سوخاری یا رانتیدین بخور

واسه سرگیجه شاید فشارت پایینه عسل و با آب قاطی کن بخور 

برای حالت تهوع  آب لیمو بخور 

برای دل درد نبات داغ درست کن با دارچین زنجبیل یا اگه خیلی درد داشتی ژلوفن بخور

برای خواب آلودگیم حتما بدنت ضعیف شده سعی کن پیاده روی کنی 

💖خدا💖
خوب پس خيلي مراقب باش  اخه علائمت به خانوم باردار ميخوره

رابطع ندارم بانامزدم ازاین نظرخیالم راحته.نمیدونم ی مدت طولانیه اینجوریم خیلی اذیت میشم.میرم بیرون بدترمیشم اصلادلم نمیخادجایی برم فقط میگم بخابم

رابطع ندارم بانامزدم ازاین نظرخیالم راحته.نمیدونم ی مدت طولانیه اینجوریم خیلی اذیت میشم.میرم بیرون ب ...

عزيزم يه ازمايش كامل بده 

شايد ويتامين بدنت كم شده باشه 

با يه قرص درست ميشه

💕خدا جون ني ني تو دلم رو به خودت ميسپارم 💕مراقبش باش تا به موقع و سالم بياد
سلام  واسه سوزش معدت نون تست یا سوخاری یا رانتیدین بخور واسه سرگیجه شاید فشارت پایینه عسل و ب ...

رانیتیدین بهم دادن باشربت امافایده نداره .عرق زنیان میخوردم انقدرخوردم دیگه زده شدم خودشم خیلی تنده نمیشه هرروزخورد

عزيزم يه ازمايش كامل بده  شايد ويتامين بدنت كم شده باشه  با يه قرص درست ميشه

ویتامین بدنم کمه .اینومیدونم ولی نمیدونم چی بخورم ک بهترشه خیلی قرص میخورم مخصوصاین چندوقته همش مریضم

رانیتیدین بهم دادن باشربت امافایده نداره .عرق زنیان میخوردم انقدرخوردم دیگه زده شدم خودشم خیلی تنده ...

ای بابا سوزش معده منم دارم خیلی بده اما من با رانتیدین خوب میشم شربت آلومینیوم ام جی هم خیلی خوبه 

💖خدا💖
احتمالا دچار عفونت گوارش شدی چون منم دقیقا با همین علائم پریروز مواجه بودم رفتم دکتر بهم سه تا امپول ...

رفتم فقط ی امپول داداونم فایده نکرد.حالم انقدربده ک ازجام بزوربلندمیشم فقط دلم خاب میخاد

ای بابا سوزش معده منم دارم خیلی بده اما من با رانتیدین خوب میشم شربت آلومینیوم ام جی هم خیلی خوبه&nb ...

همیناروبهم دادامافایده نمیده خودمم پوکی استخون دارم نبایدشربتوبخورم امابازمیخورم

ویتامین بدنم کمه .اینومیدونم ولی نمیدونم چی بخورم ک بهترشه خیلی قرص میخورم مخصوصاین چندوقته همش مریض ...

دكتر بري برات مينويسه 

مولتي ويتامين ها خيلي زيادن

💕خدا جون ني ني تو دلم رو به خودت ميسپارم 💕مراقبش باش تا به موقع و سالم بياد
همیناروبهم دادامافایده نمیده خودمم پوکی استخون دارم نبایدشربتوبخورم امابازمیخورم

ای وای   

شما برنج خارجی اصلا نخور ، نوشابه نخور ، ترشی نخور ، پیاز نخور ، میوه و سبزی خام تا یه مدت نخور ، نون سوخاری و تست و حتما بخور با نون سنگگ ، نون بربری نخور ، شبا شام سبک بخور و دیروقت چیزی نخور ، صبحام یکم بیشتر بخواب ، سعی کن تایم غذا خوردنتم منظم کنی .

💖خدا💖