2777
2789
عنوان

حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 33 پست
دكتر بري برات مينويسه  مولتي ويتامين ها خيلي زيادن

قبلارفتم بهم شربت ماهی وپرتقال میدادن خیلی طعموبوی بدی داشت باجوشان ک هیچ کدومونمیتونستم بخورم.اصلاانگارهیچی بامعدم سازگاری نداره.دکترمیگه سوزشت بخاطرکلسیماس 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای وای     شما برنج خارجی اصلا نخور ، نوشابه نخور ، ترشی نخور ، پیاز نخور ، میوه و سبزی ...

😔😔😔همینارودکترگفت یدفعه بگین هیچی نخورم😔😔😔نمیشه ک ب دکترم گفت گفت بایدتحمل کنی😣😣

ای وای کامل درکت میکنم.انگار جون ادمو کشیدن نمیتونی راه بری.من بیچاره که یه بچه ده ماهه هم دارم بخاط ...

اره دقیقااینجوریم اصلاجون توبدنم نیس 😔😔انقدرگفتم ازنامزدمم خجالت میکشم دیگه الان باخودش چ فکرایی میکنه 😢😢

ای وای کامل درکت میکنم.انگار جون ادمو کشیدن نمیتونی راه بری.من بیچاره که یه بچه ده ماهه هم دارم بخاط ...

الان ازبیرون اومدم اصلانمیتونستم بشینم توماشین فقط میگفتم برم خونه دل ورودم گفتم الان میادبالا

😔😔😔همینارودکترگفت یدفعه بگین هیچی نخورم😔😔😔نمیشه ک ب دکترم گفت گفت بایدتحمل کنی😣😣

من خودم اصلا رعایت نمیکنم فقط یاد گرفتم قرص بخورم ولی واسه دیگران خوب نسخه میپیچم  

💖خدا💖

میدونی این گرمای هوا هم تشدیدش میکنه.ادم سست میشه.جلو نامزدت سعی کن خودتو سرحال تر نشون بدی.مردا تحمل ادم مریض رو ندارن.یعنی اگه تیرم بخوری باید سرحال باشی بعد خودشون واسه یه سرماخوردگی ساده چنان ژست مریضی میگیرن یکی ندونه فک میکنه تبر خورده بهشون😐

Shina هستم.کاربری قبلیم از بین رفت😭😭

میدونی این گرمای هوا هم تشدیدش میکنه.ادم سست میشه.جلو نامزدت سعی کن خودتو سرحال تر نشون بدی.مردا تحم ...

😢😢😢نمیتونم انقدرحالم بدمیشه نمیشه باکوچکترین جنبوجوشی ازحال میرم .😩😩هوای گرمم هس اره طاقت گرمارم اصلاندارم باکوچیکترین گرمایی ازپامیفتم😭😭دکتردرس حسابیم نیس ک ادم بره .

میدونی این گرمای هوا هم تشدیدش میکنه.ادم سست میشه.جلو نامزدت سعی کن خودتو سرحال تر نشون بدی.مردا تحم ...

خیلی ضعیفم سرهمین قبلامعجون وشیرموز وشیرخرمامیخوردم الان نمیتونم بخورم نصف لیوانومیخورم حالم بدمیشه .اجیل واین چیزام همینطور

😢😢😢نمیتونم انقدرحالم بدمیشه نمیشه باکوچکترین جنبوجوشی ازحال میرم .😩😩هوای گرمم هس اره طاقت گرمار ...

ببین گلم تجربه به من ثابت کرده وقتی انقدر مریض میشی سفر حالتو خوب میکنه.من دم عید خودمو پسرم شدید سرما خوردیم.اصلا نای اینکه به کارام برسمو نداشتم.سفر رفتم‌جنوب تو جاده هم حال ندار بودم ولی وقتی رسیدم اونجا فرداش هم خودم هم بچم خوب شدیم.تغییر آب و هوا خیلی کمک میکنه 

Shina هستم.کاربری قبلیم از بین رفت😭😭

پریروزرفتم دکترمیگم اقای دکترپوکی استخون دارم داروهایی ک منویسیدضررنداره میگه دختر۲۲ساله ک پوکی نداره حتمااشتباه شده میگم تراکم سنجش دادم میگه تاخودم نبینم باورم نمیشه فقط پیرادارن پوکی.ینز اینقدرخجالت کشیدم پیش نامزدم گفتم الان فک میکنه دروغ گفتم بهش نامزدمم فک میکنه فقط پیرااین مشکلودارن

اکثریتوهمیشه دارم .بجزسوزش هرازگاهی دارم .الانم دوسه روزه سوزش معده دارم

ببین شاید چیزی مونده تو دلت یا غذای نونی تو دلت مونده منم یبار اینطور شدم انگار معدم درد میکرد بی حال بودم همش میخواستم بخوابم دکتر ودعوا فایده نداشت 

خدا جونم مواظب پسرم باش😍