2777
2789

سیم ارتوم بین دوتا دندون آخریم فقط خم شده و نشکسته عا فقط خم شده به سمت پایین و خیلی دندونم درد میکنه دکترم تا دو روز دیگه نیسته چیکار کنم ؟ میترسم همه دندونام جابه جا شن

واقعا خیلی سخته که .....                                                  دلت گیر کنه به قلاب ماهیگیری که دلش ماهی نمیخواد         و فقط برای تفریح اومده ماهیگیری ...🥲🍄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی نمیشه ببین موم بزاری اذیتش کمتر نمیشه؟

نشکسته که تیزیش بره تو لپ فقط سمت پایین خم شده بین دوتا دندون سیم صافه دیگه این خم شده . و فقط درد شدیدی داره به دندونم میاره

واقعا خیلی سخته که .....                                                  دلت گیر کنه به قلاب ماهیگیری که دلش ماهی نمیخواد         و فقط برای تفریح اومده ماهیگیری ...🥲🍄
تغییرات زمان می طلبن  با موم تیزیشو برطرف کنین تا دکترتون برگردن

نشکسته که تیز باشه این سیم بین دوتا دندون خم شده و فشتر شدیدی به دندونم میاره سیم فقط از حالت صافی خارج شده خمیده شده

نشکسته که تیزیش بره تو لپ فقط سمت پایین خم شده بین دوتا دندون سیم صافه دیگه این خم شده . و فقط درد ش ...

چی شد اینجور شد بگو حواسم رو جمع کنم😬

فکر نکنم ۲ روز چیزی بشه 

موم رو امتحان کن شاید از فشارش کم کرد 

امتحانش که ضرر نداره

مال من شده چند روز براکت کنده شده یا سیم دراومده چیزی نشده

فقط دکتر دعوام کرد👀

فقط یه بار که سیم دراومد مقصر بودم ولی ۲دفعه که براکتم کنده شد اصلا چیزی نمیخوردم ☹️ هرچی هم گفتم باور نمیکرد میگه غیر ممکنه

چی شد اینجور شد بگو حواسم رو جمع کنم😬 فکر نکنم ۲ روز چیزی بشه  موم رو امتحان کن شاید از فشار ...

اوه پس سابقه داری 😪....نه من آلو خوردم بزرگ بود دکترم بهم یاد داده با قسمت داخلی دندونم چیزی بخورم حتی سفت اشکالی نداره این آلو اشتباها حواسم نبود خیلی بزرگ بود اومد این طرف سیم ما بین دوتادندون سیم و کج کرد