2777
2789
چکار میکنه گزش داره؟ بچه های منو یه چیری میگزه نمیدونم چیه هرچی میگردم‌چیزی پیدا نمیکنم

نمی دونم، اولین باره دیدم، چون قمری اومده تو بالکن ترسیدم ساس باشه

عکست واضح نیست. نشونه ی ساس اینه وقتی میکشی خون میپاچه و یک بوی بدی داره

خیلی ریز بود، بدون عکس ماکرو اصلا مشخص نبود چه شکلیه، اول فکر کردم عنکبوته، عکس گرفتم دیدم این شکلیه، چون قمری اومده تو بالکن ترسیدم بچه ساس باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه این ساس نیس  ساس قرمز رنگه یکم بزرگتراز اینه  لهش کنی خون میپاشه

مطمئنی؟ بچه ساس هم نیست؟ خیلی ریز بود اول فکر کردم عنکبوته، با گوشی عکس ماکرو گرفتم دیدم شبیه سوسکه

مطمئنی؟ بچه ساس هم نیست؟ خیلی ریز بود اول فکر کردم عنکبوته، با گوشی عکس ماکرو گرفتم دیدم شبیه سوسکه

اره مطمینم 

منم یمدت دنبال همین موضوع بودم وفهمیدم کنه کبوتری بوده

عزیزم من یه حشره مشکوک تو خونه دیدم.با دستمال لهش کردم.دیدم دستمال خونی شدیعنی ساسه؟؟ دارم دیوونه می ...

خیلی از حشره ها ممکنه اینطوری باشن امااره ساس هم خون داره.    بنظرم سرچ کن عکس ساس یه حشره قهوایه پهن هست ببین قیافه ش یکیه   اگه بازم بود عکس بفرس تابهت بگم

خیلی از حشره ها ممکنه اینطوری باشن امااره ساس هم خون داره. بنظرم سرچ کن عکس ساس یه حشره قهوایه په ...

اون موقع فکر کردم از اون سوسکای ریزه زیاد به قیافش دقت نکردم سریع با دستمال برش داشتم و دیدم دستمال خونی شد

دو روزه کل زندگیمو ریختم بیرون و لای درزا،کمد دیواری و پتوها و زیر فرشا رو نگاه کردم.چیزی ندیدم

ما چون پدرشوهرم گوسفند دارن کک زیادمیاد و میره خونمون

ولی ببین بازم فقط روی پای دخترم اینطوری شده ب.نیش ساسه؟؟

اون موقع فکر کردم از اون سوسکای ریزه زیاد به قیافش دقت نکردم سریع با دستمال برش داشتم و دیدم دستمال ...

عزیزم اگه بازم نیشتون زدن شبا.  چون شبا میان بیرون ساس ها  وبعضیا نسبت به نیششون حساسن مثلا همسرپسرم نیش نمیزدن بااینکه پرتوخونه بود اما منو نابودمیکردن  فقطم شب نیش میزنن  حالا ببین اگه شبا این نیش زدنا ادامه داشت وجاشم کمی ورم می‌کنه و قرمز میشه که شاید ساس باشه اما اگه اذیت نشدید پس حشره یی دیگه بوده. ظاهرشونم قهوه آیی وپهن  ولی مال من مث دخترشما جای دهنشون نمیموند همون لحظه متورم میشد و قرمز  بعد فرداش خوب میشد جاش تا شب دیگه    ساس اصلا هرشب کسی که حساس باشه نیشش میزنن

عزیزم اگه بازم نیشتون زدن شبا. چون شبا میان بیرون ساس ها وبعضیا نسبت به نیششون حساسن مثلا همسرپسرم ...

مرسی عزیزم..فعلا که دوشبه از نیش زدن خبری نیست.کل خونه رو گشتم چیزی ندیدم.

بازم اگه دوباره چیز مشکوکی دیدم مزاحمت میشم.دعا کن ساس نباشه.از استرس شبا خواب ندارم😢😢😢

مرسی عزیزم..فعلا که دوشبه از نیش زدن خبری نیست.کل خونه رو گشتم چیزی ندیدم.بازم اگه دوباره چیز مشکوکی ...

پس حتما ساس نیست.  چون من اصلا آرامش نداشتم شبا...شمام الکی خودتو نگران نکن امیدوارم مشکلی نباشه😊