2777
2789
عنوان

پریود ۲ بار در ماه

138 بازدید | 24 پست

من ۱۵ سالمه ۱ اردیبهشت شدم بعدش دوباره ۱۵ اردیبهشت شدم الانم که ۳ خرداده دوباره شدم 

باید چیکار کنم به مامانم خجالت میکشم بگم اصلا نمیدونم چی بگم بهش 

۲ ساله پریود میشم

تو این امتحانا امتحان بعدیم ریاضیه خیلی سرم شلوغه باید بکوب درس بخونم اصلا نمیتونم فعلا دکتر اینا برم 

دقیقا منم همین مشکل رو دارم موندم چی کار کنم. کسی راهی داره به منم بگه.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ضعیف شدی. زرده تخم مرغ رو با یه ق چ پودر کاکائو و یه ق غ شکر انقدر مخلوط کن که کف کنه کمی بعد بخور. ...

متوجه نشدم یعنی چی باید بخورم؟ ق چ و ق غ چیه؟

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

اولین بار چند سالگی پریود شدی ؟با قد چند پریود شدی الان قدت چند ؟باید تا میتونی گرمی بخوری. کمرت را با روغن سیاه دونه چرب کن و شب ببند تا صبح .کمرت سفت نیست زود به زود پریود میشی بهتر نشدی  سونو رحم و تخمدان باید بری .

منم درگیر پریود و افزایش قدش هستم و متوسفانه روحیه خوبی ندارم دختر منم ۲۰ روز یکبار پریود میشه .همش مال ضعف بدن

هدف من از زندگیم خوشبختی و سعادت دخترانم هست .
معمولا ۴۰ روز بود الان شده ۱۵ روز

ببین من تو بهمن ماه رفتم دکتر تو یک ماه دوبار شدم دکتره گقت اگر  فاصله پریودی کمتر ۲۴ روز باشه خطرناکه 

بعدش بین شاید استرس چیزی داری چون من زمان دانشگاه ایق استرس میکشیدم ی بار بین دوتا پریودیم ۲۰ روز بود سعی کن اول استرس دور کنی از خودت حتما ی نوبت دکتر برو