dorin11 مدیر استارتر عضویت: 1401/01/18 تعداد پست: 61 عنوان کسی هست نمونه دولتی بوده باشه ولی راضی نباشه 251 بازدید | 37 پست ؟؟؟؟ دیروز | 01:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلبر_گلگلی عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 2990 چرا؟ متنفرم از مدرسم معلما که فقط یکی دوتاشون خوبنجو مدرسه هم به شدت سمی و حال بهم زنه حامی تمام خواهرشوهر ها😎🖤
dorin11 مدیر استارتر عضویت: 1401/01/18 تعداد پست: 61 متنفرم از مدرسم معلما که فقط یکی دوتاشون خوبنجو مدرسه هم به شدت سمی و حال بهم زنه رشتت چیه؟ و اگه برگردی عقب چیکار میکنی ؟ من واقعا سردرگمم😭
دلبر_گلگلی عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 2990 رشتت چیه؟ و اگه برگردی عقب چیکار میکنی ؟ من واقعا سردرگمم😭 تجربیم میرم دوازدهمهیچی از همون دهم یه مشاور درست حسابی میگیرم با همون میرم جلو مدرسه هم نمیرم حامی تمام خواهرشوهر ها😎🖤
dorin11 مدیر استارتر عضویت: 1401/01/18 تعداد پست: 61 تجربیم میرم دوازدهمهیچی از همون دهم یه مشاور درست حسابی میگیرم با همون میرم جلو مدرسه هم نمیرم عه ؟ من قبول شدم امسال مامانمینا میگن برو خودم نمیخوام و میخوام برم غیر دولتی با قلمچی ، بنظرت خوبه؟ و اینکه چه برنامه ای داشته باشم برا دهم ؟
دلبر_گلگلی عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 2990 عه ؟ من قبول شدم امسال مامانمینا میگن برو خودم نمیخوام و میخوام برم غیر دولتی با قلمچی ، بنظرت خوبه ... غیردولتی سخت گیر تره و اگه مدرسه خوبی باشه خوبهیعنی دیگه وقت نمیکنی کلاس اضافه بگیری و با همون مدرسه پیش میریبرنامه قلمچی یه ذره سخته و باید سرعت مطالعه و تست زنی بالایی داشته باشی و اگه اولین سالت باشه گرفتن تراز پایین عادیه و نباید دلسرد بشی حامی تمام خواهرشوهر ها😎🖤
dorin11 مدیر استارتر عضویت: 1401/01/18 تعداد پست: 61 غیردولتی سخت گیر تره و اگه مدرسه خوبی باشه خوبهیعنی دیگه وقت نمیکنی کلاس اضافه بگیری و با همون مدرسه ... ممنونم از راهنماییت موفق باشی🙂
دلبر_گلگلی عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 2990 ممنونم از راهنماییت موفق باشی🙂 ممنون عزیزم تو هم همینطور 🌹ولی خب من کم آوردم خیلی وقته😕فشار درسا و مابقی فراتر از حد تحمل منه 🙂 حامی تمام خواهرشوهر ها😎🖤
dorin11 مدیر استارتر عضویت: 1401/01/18 تعداد پست: 61 ممنون عزیزم تو هم همینطور 🌹ولی خب من کم آوردم خیلی وقته😕فشار درسا و مابقی فراتر از حد تحمل منه 🙂 میدونم عزیزمخیلی طبیعیه با این وضعی که ما داریم ولی خب نباید کم بیاریم شاید درس خوندن برای ما تنها راه نجات از این زندگی باشه🙃🥲
دلبر_گلگلی عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 2990 میدونم عزیزمخیلی طبیعیه با این وضعی که ما داریم ولی خب نباید کم بیاریم شاید درس خوندن برای ما تنها ر ... من کلا بی انگیزه شدم🙂حالا ما بدبختا دهم هم آزمون نهایی دادیم😂 حامی تمام خواهرشوهر ها😎🖤
dorin11 مدیر استارتر عضویت: 1401/01/18 تعداد پست: 61 من کلا بی انگیزه شدم🙂حالا ما بدبختا دهم هم آزمون نهایی دادیم😂 عی بابااا 🥲ماهم مشخص نیست که نهایی باشیم یا نه کلا بدبختیه 😂😭
دلبر_گلگلی عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 2990 عی بابااا 🥲ماهم مشخص نیست که نهایی باشیم یا نه کلا بدبختیه 😂😭 شاید راه ما سخت تر باشه ولی نسبت به فنی حرفه ای ها آخرش قشنگ تره😎 حامی تمام خواهرشوهر ها😎🖤
dorin11 مدیر استارتر عضویت: 1401/01/18 تعداد پست: 61 شاید راه ما سخت تر باشه ولی نسبت به فنی حرفه ای ها آخرش قشنگ تره😎 صد در صد 😁🔥