2777
2789

میخام چندتا ورکشاپ اموزشی کوتاه مدت بزارم، ینی دوره طولانی نباشه مثلا کلا دو یا سه جلسه باشه با فاصله زمانی، چی پیشنهاد میدین برای این بازه زمانی؟ مثلا زبان انگلیسی که نمیشه برای دوسه جلسه، نقاشی هم بنظرم دوسه جلسه بودنش جذب نمیکنه کسی رو، اوریگامی به ذهنم زد فعلا، مجسمه سازی با پاپیه ماشه( خمیر کاغذ) که هرچی فک کردم دیدم دنگ و فنگ و کثیف کاریش زیاده.. چه پیشنهادی دارین؟ برای سن کم ینی از 4 تا نهایت 12 سال...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونوقت مثلا وسایلش چجوری باشه ینی یه مدت وسیله دور ریختنی جمغ کنم؟ بگم خودشون بیارن چطوری

چون پسرم رفته میگم 

بهشون بگو   مثلا قوطی رب. یا تن ماهی یا نوشابه.    اینترنت بزنی میاره 

چون پسرم رفته میگم  بهشون بگو   مثلا قوطی رب. یا تن ماهی یا نوشابه.    اینترنت ...

عزیزم چقد هزینه دوره پسرتون بود و چند جلسه؟ میشه یه توضیحی از شرایط و ایناش بهم بدی زمینه داشته باشم

عزیزم چقد هزینه دوره پسرتون بود و چند جلسه؟ میشه یه توضیحی از شرایط و ایناش بهم بدی زمینه داشته باشم

حدود پنج شش جلسه بود.  قیمتش واقعیتش یادم نیست. خیلی وقته گذشته  

ولی خوب با خانواده ها باید پیام بدی و برنامه بدی که چه وسایلی رو انتخاب میکنن بیارن.       برا خودت از تو نت برنامه ریزی کن جهت درست کردن وسایل 

حدود پنج شش جلسه بود.  قیمتش واقعیتش یادم نیست. خیلی وقته گذشته   ولی خوب با خانواده ها ب ...

بعد احیانا نمونه از چیزایی که درست شد تو کلاس دارین من ببینم؟ مشکلمن اینه مثلا قوطی رب، یکم خطرناکه ، مسئولیت داره، دستو بال بچه ببره و اینا

بعد احیانا نمونه از چیزایی که درست شد تو کلاس دارین من ببینم؟ مشکلمن اینه مثلا قوطی رب، یکم خطرناکه ...

چند مدل کاردستی با رول دستمال کاغذی

چند مدل نقاشی به کمک نایلون حبابدار ، کیسه فریزر، رول کاغذی و ...

چند مدل عروسک کاموایی با پوم پوم

چند مدل عروسک با پارچه و کاموا

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083