2777
2789
عنوان

منافذ باز پوست😭🥲

383 بازدید | 12 پست

بچه ها یه چیزی بم معرفی کنید چیزی ک خودتونم نتیجه گرفتیذ خیلی رو مخمه😭

کوردم  من دختر کاوه اهنگرم من بزرگ شده کوه های زاگرسم خدایا خاکمو مرز های کشورمو خیلج تاابد فارسم رو از همه بد خواهانش در امون بذار خدایا نذار کشورم به تاراج بره

منافذ پوست بسته نمیشن شما باید بری فیشال‌ پاکسازی کنی‌ منافذ تمیز بشه وقتی تمیز بشه کوچیکتر معلوم ...

میترسم برم جوش بزنم میگن جای کثیف بری صورت داغون میشع😔

کوردم  من دختر کاوه اهنگرم من بزرگ شده کوه های زاگرسم خدایا خاکمو مرز های کشورمو خیلج تاابد فارسم رو از همه بد خواهانش در امون بذار خدایا نذار کشورم به تاراج بره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد از اصلاح سدرو ماست بذار رو صورتت و نیم ساعت بمونه بشور

سفت نباشه چون اثر نداره

فرداش زرچوبه و آرد و شیر مخلوط کن بذار رو صورتت اونم خشک نباشه درحدی که بند بیاد رو صورتت 

زردچوبه اش کافی باشه کم نریزیا. دومیه لیفت میکنه و منافذ پاکسازی میکنه میبنده جوانسازی هم میکنه

ابرسانی

البته روی صورت من این اثراتو داشت

زندگی واقعی یه چیزی بین اینستا و نی نی سایته
با آرایش نخواب‌ شوینده مناسب پوستت هم حتما استفاده کن ضدافتابم‌ ک مهمترین‌ چیزه 

دستت دردنکنه قیمتش چنده؟

با آرایش نخواب‌ شوینده مناسب پوستت هم حتما استفاده کن ضدافتابم‌ ک مهمترین‌ چیزه 

اصلا اهل ارایش نیستم

شوینده میزنم ضد افتابم جدیدا میزنم ولی تاثیر نداشته

میترسم برم جوش بزنم میگن جای کثیف بری صورت داغون میشع😔

عزیزم منم منافذ پوست صورتم بازه ولی کاری باهاشون ندارم و بنظرم این ویژگی که خداوند بهم داده و نباید باعث این بشه که به خاطرش غصه بخورم و بخوام با مواد شیمیایی ازبین ببرمش 

پوستی که منفذ داره مربوط به طبع و فیزیک بدنته، بسته نمیشه

🟢 آتش بس یک شوخی مضحکه، ما از ابتدا با امریکا و اسرائیل در نبرد بودیم. چیزی نمونده بود که اسرائیل رو برای همیشه از صحنه روزگار محو کنیم، اما... بدونیم و بشناسیم دشمنان داخلی رو که از موشک و پهپاد دشمن خطرناک ترن، همون ها که میترسن و مردم رو میترسون. الان هم با اشتباه نابخشودنی شون باعث شدن دشمنی که درحال مرگ بود، تجدید قوا کنه. و اما ما... یادمون باشه هر رأیی و هر انتخابی، هزینه خودش رو داره😉