2777
2789
عنوان

رابطه در دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 35 پست
دست آخه چیزی نیست که بخوای صیغه محرمیت خونده بشه 

منظور بوس بغله😐ولی من مخالفم والا خب دوران نامزدی به قصد ازدواجه یه بوس هم اشکال نداره ولی حدود رو رعایت کنن و فراتر نرن تا بعد عقد ،بعد از عقد هم عقل در جامعه جهان سومی ایران حکم میکنه خوددار باشن بخاطر عواقبش 😂یعنی یه مراقبتهای خاصی لازمه مثلا رابطه کامل نباشه بخاطر خیلی چیزا و بارداری توی عقد و بهم خوردن عقد و..‌‌‌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظور بوس بغله😐ولی من مخالفم والا خب دوران نامزدی به قصد ازدواجه یه بوس هم اشکال نداره ولی حدود رو ...

مسئله رابطه چه ربطی به جهان سومی بودن ایران داره

رابطه یک مسئله کاملا شخصی هستش

وقتی تو دوران نامزدی بیای به جای رفتن و چرخیدن و خرید کردن حرف بزنی و در مورد هر موضوعی گفتگو کنی شناختت بیشتر میشه و میتونی در دوران عقد با توجه به شناختی که در دوران نامزدیت ازش پیدا کردی از طریق عقلت تصمیم بگیری رابطه داشته باشی یا نه 

در مورد حاملگی هم خب دیگه عهد بوق و تیرکمون نیست 

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم
نه من خودم تایم نامزدیم نه صیغه ای بود هیچی تازه 3سال لانگ دیستنس دوست بودیم فقط در حد بغل کردن بود ...

چرا ادا روشنفکران درمی‌آید.بابا بغل کردن نامحرم گناههه گناه.

این اسمها چیه میزارید روش.

کار این خانم هم اشتباه بوده.

مسئله رابطه چه ربطی به جهان سومی بودن ایران داره رابطه یک مسئله کاملا شخصی هستش وقتی تو دوران نامز ...

میدونی توی ایران بخاطر بحث پاک کردن اسم از شناسنامه و احتمال جدایی و مهم بودن بکارت عرض کردم این مسائل هنوز برای ۸۰ درصد از جوامع ایران مهمن این که شما گفتی شخصیه بله کاملا شخصیه ولی متاسفانه عواقب اجتماعی داره که انتظارات از کسی که مثلا در عقد جدا میشه اون چیزاییه که عرض کردم و بیشتر جداییا در عقده متاسفانه،من نگفتم باشه یا نباشه فقط گفتم باتوجه به شرایط به نظرم رعایت شه بهتره هرچند که صحبتم شامل عموم ۱۰۰ درصد جامعه نمیشه ولی یه کلیت داره البته که موارد زیادی رابطه کامل دارن هیچی نمیشه و به سلامتی عروسی میکنن حتی باردار هم دیدم عروسی کرده،میگن تو مو میبینی و من پیچش مو منظورم از صحبتم ارتباط صرفا شخصی نبود ابعاد اجتماعی داره توی فرهنگ ایرانیا،نظرتون هم محترمه 

چرا ادا روشنفکران درمی‌آید.بابا بغل کردن نامحرم گناههه گناه. این اسمها چیه میزارید روش. کار این خا ...

ادا درنیاوردم نیاز هم نیست ادا دربیارم خود واقعیمم چه اسمی روش گذاشتم؟

سلام من همون کاربر اصلیم یه چندوقت دست دخترخالم بود باز خودم برگشتم اما کمرنگتر امیدوارم خوب باشید