2777
2789

سلام به همگی

یک چیزی ذهنم رو چند روز مشغول کرده میخوام حتما حتما از افرادی که من رو نمیشناسن مشورت بگیرم. اول یک توضیح بدم، ببینید هر چند که من الان دنبال کیس ازدواج هستم ولی من کلا تو خط این نیستم که ببینم و بفهمم که کسی داره بهم چراغ سبز میده یا نه، کلا در اجتماع اهل ارتباط چشمی و .. نیستم سرم رو میندازم پایین و میرم و میام. 

ولی واقعیت اینه که توی 10سال گذشته واقعا واقعا حس کردم دو تا دختر  به من چراغ سبز نشون دادن، اولی برای حدود 10 سال پیش هست. ولی دومی برای همین چند هفته اخیر.

حالا چیزی که ذهنم رو خیلی مشغول کرده اینه که واقعا هر دو تای این دخترها دخترهای خیلی خیلی خانم و خوبی هستن و من قبولشون دارم (البته ماجرای اولی که الان موضوعیت نداره). حالا الان به هر دلیلی من تمایلی ندارم.

ولی واقعا برام سوال که به دور از احساسات به نظر شما من مسئولیتی در قبال اینجور افراد دارم؟ الان مثلا اینا تو دلشون شکست عشقی خوردن؟ حالا اصطلاحی میگم نرن معتاد بشن؟ فکر نکنن مثلا چون من نوعی توجهی ندارم مشکلی دارن و ... ؟

من واقعا کاری نکردم که جلب توجهی کنم ولی یجور حس عذاب وجدان دارم که انگار یک مسئولیت یا دینی در مورد اینجور افراد گردن منه.

نه بابا ولشون کنننن

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در این مورد زود قضاوت کردن یعنی چی؟

مثلا یک پسر یادم هست روش رو کرد سمت شاهچراغ بهم گفت خیلی وقت هست روت نظر دادم و به این شاهچراغ قسم عاشقتم 

من نیشخندی زدم که چطور ممکن هست بدون هیچ ارتباطی عاشقم شده باشی... اشکش قشنگ جلوی شاهچراغ دراومد و بهم گفت همین جا آرزو می کنم هیچ وقت به عشقت نرسی 

و تا الان دوتا عشق بی سرانجام داشتم 

و توی این یکی عشق، عشقم، عشقی که بهش دارم باور نمی کنه

فقط خدا کنه من رو بخشیده باشه و الان خودش خوشبخت باشه 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

مثلا یک پسر یادم هست روش رو کرد سمت شاهچراغ بهم گفت خیلی وقت هست روت نظر دادم و به این شاهچراغ قسم ع ...

نه من هیچ حرکتی نداشتم.

ولی این پسر شاهچراغی حرف بچه گانه و الکی ای گفته.

پس به احتمال زیاد هیچ مسئولیتی در قبال اون اشخاص ندارید 

نمیدونم شاید یکی از دلایل مشغولیت ذهنم راجب این قضیه اینه که نمیتونم عیبی روی اون دو نفر بزارم. یعنی این قضیه آدم بد نداره.