سلام به همگی
یک چیزی ذهنم رو چند روز مشغول کرده میخوام حتما حتما از افرادی که من رو نمیشناسن مشورت بگیرم. اول یک توضیح بدم، ببینید هر چند که من الان دنبال کیس ازدواج هستم ولی من کلا تو خط این نیستم که ببینم و بفهمم که کسی داره بهم چراغ سبز میده یا نه، کلا در اجتماع اهل ارتباط چشمی و .. نیستم سرم رو میندازم پایین و میرم و میام.
ولی واقعیت اینه که توی 10سال گذشته واقعا واقعا حس کردم دو تا دختر به من چراغ سبز نشون دادن، اولی برای حدود 10 سال پیش هست. ولی دومی برای همین چند هفته اخیر.
حالا چیزی که ذهنم رو خیلی مشغول کرده اینه که واقعا هر دو تای این دخترها دخترهای خیلی خیلی خانم و خوبی هستن و من قبولشون دارم (البته ماجرای اولی که الان موضوعیت نداره). حالا الان به هر دلیلی من تمایلی ندارم.
ولی واقعا برام سوال که به دور از احساسات به نظر شما من مسئولیتی در قبال اینجور افراد دارم؟ الان مثلا اینا تو دلشون شکست عشقی خوردن؟ حالا اصطلاحی میگم نرن معتاد بشن؟ فکر نکنن مثلا چون من نوعی توجهی ندارم مشکلی دارن و ... ؟
من واقعا کاری نکردم که جلب توجهی کنم ولی یجور حس عذاب وجدان دارم که انگار یک مسئولیت یا دینی در مورد اینجور افراد گردن منه.