2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد+شات چتش

| مشاهده متن کامل بحث + 1047 بازدید | 56 پست
خاک تو سرش الان عشقم گفتنش ب چ درد میخوره تورو انگشت نمای محل کرد

ایشالا بخوره فرق سرش مرتیکه 

پسر همسایه میگف اقای .. نزنید گناه داره خانومتون 

اومد بچه رو برد اروم کنه شوهرم گف هوی یارو سرتو میندازی میای داخل بتوچه اصن

ابروم رفت😭

دارم میرم حلال کنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا بخوره فرق سرش مرتیکه  پسر همسایه میگف اقای .. نزنید گناه داره خانومتون  اومد بچه ...

وای وای خدا ازین بدتر مگه میشد عجب ادمیه واقعا سر چی اینجوری کرد؟؟؟

تو همانی میشوی که می اندیشی!
الهی عزیزم درست حسابی حالیش کن اینجوری نمیشه ک فردا بدتر بشه میخوای چیکار کنی

چ جالب که این آقا هم از خجالتش هم ازینکه مثلا بخاد خانوم تنبیه کنه و تحت فشار بزاره قهر کرده و تازه رفته خونه مامانش..دقیقا افکار و روان ی پسر بچه ۶/۷ساله فقط در جسم ی مرد ۴۰ساله..

بنظرم بهترین کار اینه ک وختی متوجه شدین ب اون حدی رسیده ک احتمال زدن هست اصلا دیگ باهاش حرف نزنین و یکی ب دو نکنین

و اینکه ازینکه خونه مادرش میره حساسیت ب خرج ندین

یواش یواش خودش ببینه شما تازه در نبود اون بهتون بد نمیگذره و برای خودتون برنامه دارین و حالتون زیاد وابسته ب ایشون نیس 

میفهمه ک دیگ این قهر کردنا و رفتنا نقطه ضعف شما نیس و دیگ نمیره

وای وای خدا ازین بدتر مگه میشد عجب ادمیه واقعا سر چی اینجوری کرد؟؟؟

سر اینکه بهش گفتم مادرت فضوله تو همه چی دخالت میکنه خواهرتم ندیدپدیده جلو ما قرو فر میاد بعد گف داری حسودی میکنی بهش

دارم میرم حلال کنین

هیچکس حق زدن نداره ولی اسی هم لابد زیاد غر زده مردا از غر زدن اصلا خوششون نمیاد

بابا پس به کی بگه اگه به شوهرش نگه بره به آدم غریبه بگه حرف دلشو؟هر چی ام باشه با کتک کاری درست نمیشه

شوهر ایشون اگه دید خیلی داره بقول شما غر میزنه باید بگه عزیزم هر چی گفتن خودت زبون داری جوابشونو بده چون مردا معمولا به مادر و خواهراشون چیزی نمیگن

ایشالا بخوره فرق سرش مرتیکه  پسر همسایه میگف اقای .. نزنید گناه داره خانومتون  اومد بچه ...

چرا فک میکنی ابروت رفت ی نفس عمیق بکش..تو همه ی زندگی ها ازین جریانات هست دختر خوب..از هیچی خجالت نکش بین همه ی زن و شوهرا اختلاف هست ..تا خدارو داری از کسی غیر خودش خجالت نکش

سر اینکه بهش گفتم مادرت فضوله تو همه چی دخالت میکنه خواهرتم ندیدپدیده جلو ما قرو فر میاد بعد گف داری ...

فحشم بهش بدی نباید دست روت بلند کنه هیچ توجیحی برای کارش نیست

تو همانی میشوی که می اندیشی!
سر اینکه بهش گفتم مادرت فضوله تو همه چی دخالت میکنه خواهرتم ندیدپدیده جلو ما قرو فر میاد بعد گف داری ...

ببین میتونم بفهمم ک چیقد خانواده همسرت تورو چزوندن و خاسته و ناخواسته اذیتت کردن اما ی مدت تو ب شوهرت گلایشون کردی حالا بنظرم این راه و امتحان کن 

ک دیگ هیچی ازشون بش نگی ..بهت قول میدم اون خودش متوجه رفتار اونا هس فقط آقایون نمخان به خانوماشون رو بدن 

فک میکنن اگر حرف همسرشون قبول کنن پررو میشه طرف

اینسری صبوری کن هرچی دیدی با خدا درد و دل کن ..بهت قول میدم ک ی شبی میشه شوهرت خودش میاد از مادرش پیشه تو درد و دل میکنه

ببین عزیزم صحبتام خیلی طولانی شدن و تو الان خیلییی ناراحتی ..اما ازت میخام هروخ آروم شدی دوباره پیامام بخونی..تو آرامش..

و اینکه من اگ اینقد حرف زدم سره اینه ک دانشجوی ارشد مشاوره خانواده ام ..دلم میخاس بتونم ی کوچولو کمکت کنم یا ذره ای حالتو بهتر کنم♥️فقط اینو بدون ک تو تنها نیسی و روزای بد گذران🥰🌹