2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد+شات چتش

| مشاهده متن کامل بحث + 1047 بازدید | 56 پست

اين شوهر ديگه به دردت نميخوره . بزار يه مثال بزنم . داداش هاي من اصلا با هم خوب نيستن . تو خونه به هم فحش ميدن . ولي تا ميرن بيرون جلوي مردم با هم خوبن و ميگن و ميخندن . نميزارن مردم بفهمن اينها چقدر از هم بدشون مياد . داداش كوچكم احمقه و جلوي مردم به داداش بزرگم بد و بيراه ميگه . آدمي كه بخواد آبرو ريزي جلوي تمام در و همسايه راه بندازي رو همسرش تعصب و غيرت نداره . اگر غيرت داشت داد و بيداد راه نمينداخت كه تمام پسرها و مردهاي بيكار محله تون و همسايه ها بفهمن روابط بين شما شكراب شده . وقتي ميفهمن با هم بد شديد سعي ميكنن باعات دوست بشن . زن و شئهر خوب بايد تا وقتي تو خونه ي بزرنن چشم همديگه رو در بيارن . ولي جلوي غريبه ها  جوري خوب با همديگه رفتار كنن كه همه حسرت عشق و علاقه و ادب و نزاكت اونها رو داشته باشن . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا اعصاب خوبی نداشتم

هرچیم بگی حق نداره بزنتت اینام ک الان میگن خوب حرف بزن فلان کن تو موقعیتش نبودن اوضا خوب باشه ادمم خوب حرف میزنه

تو همانی میشوی که می اندیشی!
چکارکنم ابجی توروخدا راهنماییم کنین😔بهش فرصت بدم؟

معلومه ..زندگیته..نباید اینقد راحت میدون برای بقیه باز کنی 

فردا ک اومد خونه اصلا انگااار ن انگار باش 

قشنگ برو حموم دوش بگیر 

به خودت برس 

موهات سشوار بکش 

ادکلن بزار 

لاک بزن 

آرایش کم و قشنگی بکن

بلایای خوشگل وخوشرنگ بپوش

یعنی حسابی ب خودت برس و خودت تحویل بگیر 

و انرژی زنانت و بالا ببر

ی غذای دلخواه هردوتونم درست کن 

و برای بعد ناهارتم برنامه ریزی کن ک یا فیلم ببینی یا گلدوزی کنی یا کتاب بخونی یا با دوستات حرف بزنی یا بفرض ب خودت برسی ترجیحا کار خونه نباشه

اصلاااا هم ن تو چهرت ن تو رفتارت نشون نده ک ناراحتی خیلیییی خنثی و معمولی با ی لبخند ملیح

دوستانی که دارن میگن حرمت نگهدار شوهر ایشون کتکش زده و همه همسایه ها فهمیدن این شکستن حرمت نیست؟؟؟؟

همون 😂 می‌گن محبت کن محبت چی می‌گه این وسط وقتی طرف روانیه

👩🏼‍🦱
اين شوهر ديگه به دردت نميخوره . بزار يه مثال بزنم . داداش هاي من اصلا با هم خوب نيستن . تو خونه به ه ...

موقع دعوا بود داشت میزد منو همسایه طبقه ما همه مجردند پسرن😔در شوهرم باز کرد دید دارن بمن میزنن گفتن ولش کن دخترم کوچیکه پسره اومد برش داشت ارومش کرد😔ابروم تو کل ساختمان رفت

دارم میرم حلال کنین

دوستانی که دارن میگن حرمت نگهدار شوهر ایشون کتکش زده و همه همسایه ها فهمیدن این شکستن حرمت نیست؟؟؟؟

هیچکس حق زدن نداره ولی اسی هم لابد زیاد غر زده مردا از غر زدن اصلا خوششون نمیاد

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

هیچکس حق زدن نداره ولی اسی هم لابد زیاد غر زده مردا از غر زدن اصلا خوششون نمیاد

خوششون نیاد چ غلطا ک دست رو زن بلند کنن

مث خود ادم تند حرف بزنن

اين شوهر ديگه به دردت نميخوره . بزار يه مثال بزنم . داداش هاي من اصلا با هم خوب نيستن . تو خونه به ه ...

عزیزم زندگی زناشویی و باید به اون مسیری ک میخای ببری ن ک رهاش کنی چون همه مردا عین همن..مگر اینکه بخای کلا قید زندگی مشترک بزنی

موقع دعوا بود داشت میزد منو همسایه طبقه ما همه مجردند پسرن😔در شوهرم باز کرد دید دارن بمن میزنن گفتن ...

خاک تو سرش الان عشقم گفتنش ب چ درد میخوره تورو انگشت نمای محل کرد