2777
2789
عنوان

ترومای کودکی

65 بازدید | 5 پست

امشب فهمیدم همچنین چیزو دارم

تنها چیزی ک داره اسیب بهم میزنع

هم ب خودم هم ل پارتنرم هم ب اطرافیانم ب نظرتون کتابی هست بخونم نمیتونم برم مشاوره

کاربر قدیمی هستم🌊🪄برامـ مهمـ نیستـ ڪـہ بهتر از تـو وجود داشتـہ باشـہ یا نـہ مهمـ اینـہ ڪـہ هیچـڪـے تـو نمیشـہ!:)🐥🍂️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلتو بگو 

من تو بچگیم یه پدر شکاک و بد دل دارم خیلی اذیتمون کرده میکنه ترساشو دارم

واسه همین نسبت ب پارتنرم بدبینم اعتماد به نفس ندارم میترسم ولم کنه همش دعوا میکنم نمیدونم چرا ولی میفهمم مشکل از منه نمی‌دونم چیکار کن بدبینم میترسم دوسم نداشتع باشع دلم سرد میشه با کوچکترین چیزا دعوا میکنم خیلی اذیتش میکنم

کاربر قدیمی هستم🌊🪄برامـ مهمـ نیستـ ڪـہ بهتر از تـو وجود داشتـہ باشـہ یا نـہ مهمـ اینـہ ڪـہ هیچـڪـے تـو نمیشـہ!:)🐥🍂️ 
من تو بچگیم یه پدر شکاک و بد دل دارم خیلی اذیتمون کرده میکنه ترساشو دارم واسه همین نسبت ب پارتنرم ب ...

طرحواره ی طرد شدگی داری احتمالا

همیشه میترسی عزیزانت طردت کنن و تنهات بزارن یا خیانت کنن.

این کتابو بخون : زندگی خود را دوباره بیافرینید