2777
2789
عنوان

دبشب خوابشو دیدم

69 بازدید | 4 پست

خواب پسر موردعلاقه‌م رو. کسی که الان فیکس ۶ ساله که از دور عاشقشم و تا به حال هیچی از عشقم نسبت بهش کم نشده‌. دسترسی بهش ندارم. میدونم اگه اون هم توی موقعیتی قرار می‌گرفت که میتونست با من آشنا بشه، اونم ازم خوشش میومد، چون ما خیلی بهم شبیهیم.‌ ولی صد حیف که تا به حال نشده. نمیدونم میشه یا نه... ولی خوابشو که دیدم کل امروز سرزنده بودم. معمولاً خوابشو نمیبینم. اما دیشب که دیدم انگار دنیا رو داشتم...

خیلی همه چیز واقعی بود. حتی دستاش گرم بود و آغوشش... لعنتی.

با هم رفتیم یه جایی پر از گل های بنفش. مثل لاله بودن، لاله های بنفش و زیبا. هیچوقت به عمرم اونقدر که توی اون خواب آروم بودم، آروم و خوشحال نبودم...

کاش بیدار نمیشدم از اون رویای شیرین.

رئیس ستاد مبارزه با نامادری های بدجنس، عروس های سلیطه و خواهرشوهرای خرده شیشه داره🥸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم بیشتر بگو ، یعنی چی تو موقعیتی بود که میتونست با من آشنا بشه ....

منظورم اینه که اگر اون هم میتونست منو بشناسه، (توی شرایطی قرار میگرفت که با من از نزدیک رو به رو شه)

رئیس ستاد مبارزه با نامادری های بدجنس، عروس های سلیطه و خواهرشوهرای خرده شیشه داره🥸
ای جاانم امیدوارم به عشقت برسی عزیزم. حس قشنگیه الهی هميشه قشنگ بمونه واست 

قربونتون برم. مرسی از آرزوی قشنگتون❤️