2777
2789
عنوان

راه حل قطعی بزرگ شدن س.ی.ن.ه👌👊😍

464 بازدید | 28 پست

خانومااا ی تاپیکی بود مال دو سال پیش

ی کاربر ب اسم( اردکشونم) گفته بود دو ماه صبح ناشتا گزنه و شنبلیله دم کرده خورده و سینه هاش از سایز ۵۵ رسیده به ۷۵

منم وسوسه شدم و  امروز صبح ناشتا اومدم دم کردم و یک استکان خوردم. آخه سایزم ۵۵ هستش

بعدظهر پریود شدم😐😐😐😐

من هفته پیش پریودم تموم شده بود

حالا باید چیکارکنم

میخایم بریم مسافرت😭😭

اگه دیگه از فردا نخورم قطع میشه؟

چقددد خوشحال شدم ک بلخره ی راه خوب واسه بزرگ شدن س.ی.ن.ه  پیدا کردم😔

از اِعلان لایک بدمممم میاد...جون عزیزتون لایک نکنینننننن

ای وای

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سایزم کوچیکه راهی پیدا کردی به منم بگو تو چند سالته

من ۳۰ سالمه

حتی ی دختر هم دارم

ولی فقط تو بارداری و شیردهی یکم بزرگ شد

عریزم سر خود نهور هورمونات میریزه بهم

الان ینی هورمونام ریخته ب هم؟

آخه با ی استکان تاثیر گذاشت؟😭

حداقل چنروز میخوردم بعد

من که در ب در دنبال چاقیم باردار شدم وشیر دادم خیلییسس لاغر شدم همش تو این تاپیکام چی بخورم چاق بشم

حالا سینه واقعا مهم نیس 

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 
من که در ب در دنبال چاقیم باردار شدم وشیر دادم خیلییسس لاغر شدم همش تو این تاپیکام چی بخورم چاق بشم ...

آخه صافه صافم

بخدا اگه سوتین ابری نزنم هییییچی دیده نمیشه مث پسرا دقیقا

شوهرمم عاصی شده دیگه😔 ب روم نمیاره ولی میفهمم

تو رو خدا دستکاری نکنید این بدن نازنین رو .خودتون رو با همین استایل زیبا دوست داشته باشید .سینه کوچیک اتفاقا خیلی هم خوشکل و اروپاییه .چیه این سینه های بزرگ .لباس درستی نمیتونی بپوشی دکمه هاش باز میمونه .تابستون عرق میکنه و میسوزه .بدون سوتین راحت بگردید اینقدر خوبه .نفس میکشید به خدا .من دنبال راهی واسه کوچیک کردنم

من که در ب در دنبال چاقیم باردار شدم وشیر دادم خیلییسس لاغر شدم همش تو این تاپیکام چی بخورم چاق بشم ...

آخه صافه صافم

بخدا اگه س.و.ت.ی.ن ابری نزنم هییییچی دیده نمیشه مث پسرا دقیقا

شوهرمم عاصی شده دیگه😔 ب روم نمیاره ولی میفهمم

منم ۲۸سالمه خیلی کوچیکم دوست ندارم عمل کنم 

عمل پول میخاد. مراقبت میخاد. بعدش نمیتونیم بچه شیر بدیم. عوارض داره