2777
2789
عنوان

راه حل قطعی بزرگ شدن س.ی.ن.ه👌👊😍

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 28 پست
تو رو خدا دستکاری نکنید این بدن نازنین رو .خودتون رو با همین استایل زیبا دوست داشته باشید .سینه کوچی ...

بقران صافم. اگه قوانین سایت اجازه میداد حتی حاضر بودم عکس بزارم از رو لباس خودتون میفهمید چقددد صافم

ینی سایزم از ۶۰ هم کوچیکتره

از اِعلان لایک بدمممم میاد...جون عزیزتون لایک نکنینننننن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بقران صافم. اگه قوانین سایت اجازه میداد حتی حاضر بودم عکس بزارم از رو لباس خودتون میفهمید چقددد صافم ...

برو چربی یا ژل تزریق کن .هر سایزی بخوای همون میشه. این داروهایی که میخوری رو همه جا تاثیر میذاره .یهو میبینی اینقدر چاق شدی و سینه ها کماکان کوچیک موند .میتونی روغن زیتون بگیری و مداوم ماساژ بدی .ولی بهترین و ساده ترینش ژله

برو چربی یا ژل تزریق کن .هر سایزی بخوای همون میشه. این داروهایی که میخوری رو همه جا تاثیر میذاره .یه ...

اهل تزریق و این چیزا نیستم اخه

اتفاقا لاغرم. آرزومه چاق شم

قدم ۱۶۶. وزنم ۵۰😔

من ۱۶۵

وزن با کلی رژیم ۸۰

ماکارونی و برنج بخور 

شیرینی جات حسابی بخور 

جوانه گندم 

سویق نخود از عطاری ها بگیر 

رازیانه یا عرقش رو بگیر بخور واسه تنظیم هورمون خوبه و واسه رشد سینه هم خوبه 

سیاهدانه و عسل صبح ناشتا بخور 

مولتی ویتامین اشتهاآور بخور

من ۱۶۵ وزن با کلی رژیم ۸۰ ماکارونی و برنج بخور  شیرینی جات حسابی بخور  جوانه گندم  ...

ممنون عزیزم. رازیانه باز منو پریود نکنه مث این شنبلیله؟😁

ب من که نساخت عشقمبدنا شاید فرق کنه

تنها امیدم همین بود چیکار کنم ای خدا هووووف 

ممنونم بهم گفتی عزیزم دلشوره داشتم واسه خوردنس

کاربر قدیمی هستم🌊🪄برامـ مهمـ نیستـ ڪـہ بهتر از تـو وجود داشتـہ باشـہ یا نـہ مهمـ اینـہ ڪـہ هیچـڪـے تـو نمیشـہ!:)🐥🍂️ 
تنها امیدم همین بود چیکار کنم ای خدا هووووف ممنونم بهم گفتی عزیزم دلشوره داشتم واسه خوردنس

اگه راهی فهمیدی ب منم بگو🥲 سایزم ۶۰ هم نیست