2777
2789

قد بلند 

موی بلندوپرپشت 

پوست نرم 

صبوربودن...

هوش هیجانی بالا 

مدیریت اقتصادی عالی 

دیدین دکمه لباس که یکم شل میشه چقدر بده ؟پس به زور آویزون نباشیدهروقت دیدی جات نیس خودت کنده شو برو....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پوست سفید، موی بور، کم مویی بدن، حالت چشم، س.ینه بزرگ 😂😂

وایی کم مویی بدن خودش یه نعمتهههه🥲😂

ترس با تو همون کاری را میکنه که قیچی با پرنده میکنه پس نترس تا بتونی اوج بگیری..🌱
من کلا همه ی زندگیم رو از عمم به ارث بردم قد و وزن قیافه علاقه  اخلاق رشته ی تحصیلی زندگیم ...

جدی میگی ؟ چ جالب

من اخلاقام کلا عین عمه هامه

هرچی میشه مامانم میگم تو هم لنگه ی اون عمه هات هستی🥲😂😂😂

ترس با تو همون کاری را میکنه که قیچی با پرنده میکنه پس نترس تا بتونی اوج بگیری..🌱
قد بلند  موی بلندوپرپشت  پوست نرم  صبوربودن... هوش هیجانی بالا  مدیریت اقتص ...

دیگه بهتر از این نمیشه🥲😍😍

تصور كن ابرو و موها مشكي باشه و چشم ابي رنگ پوست از اون سفيد صورتيا 😂

😂😂😂ولی بازم فک کنم خوشگل باشیی

وایی کم مویی بدن خودش یه نعمتهههه🥲😂

نگران نباش درمقابل اینا هزارتام ژن بد بردم 🤣🤣

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

ی چیزو در رفتم ب ارث نبردم😂 همشون چ پدری چ مادری قداشون کوتاس من قدم ۱۷۲

شانس اوردیا 😂😉