2777
2789
عوض بدن پر مو  دندون خراب  چاقی  گند زده ب همشون

اخ اخ شاکی ام از این بدن پر مو 

پدرم در اومدههه 🥲🥲🥲

ترس با تو همون کاری را میکنه که قیچی با پرنده میکنه پس نترس تا بتونی اوج بگیری..🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از نظر چهره از همه بهترم توی خانوادمون ولی قد کوتاهم‌و از بابام ب ارث برم😒

امروز حس می‌کنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شده‌ام. می‌دانم که هیچ چیز دوام ندارد.

نگران نباش درمقابل اینا هزارتام ژن بد بردم 🤣🤣

کاش میشد فقط ژن خوب را برد ژن های بد برا خودشون😂

ترس با تو همون کاری را میکنه که قیچی با پرنده میکنه پس نترس تا بتونی اوج بگیری..🌱
من از نظر چهره از همه بهترم توی خانوادمون ولی قد کوتاهم‌و از بابام ب ارث برم😒

چنده قدت؟

این کاربر تیامم مرد بود؟!😐😐 لعنت بهش. این چه جوابایی بود بهش دادم فکرکردم دخترههههه🤦🏼‍♀️

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

این کاربر تیامم مرد بود؟!😐😐 لعنت بهش. این چه جوابایی بود بهش دادم فکرکردم دخترههههه🤦🏼‍♀️

ااااا الان رفتم دیدم 

..نوشته بود مرد 

منم تعجب کردم چرا یه خانوم باید اینطوری بگه ..واقعا جای تاسف داره برای این مردا

ااااا الان رفتم دیدم  ..نوشته بود مرد  منم تعجب کردم چرا یه خانوم باید اینطوری بگه ..واق ...

اونوقت پروفایلشم مثل خانوما کرده که کاربرا راحت بهش جواب بدن، ناموس ندارن که

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷