2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازمایش fsh lh prolactine پزشکم نوشت سونو هم رفتم همه چیز نرماله  ولی نمیدونم چرا خونریزیم کم ش ...

دکترتون چیزی نگفت؟؟؟ ک میتونه از چی باشه؟ 

دقیق نمیدونم ولی میگن سردی رحم هم میتونه علتش باشه سردیجاتو کم کنید وقتیم پریود شدین گرمی زیاد بخورید دارچین و دمنوشو اینا شاید افاقه کردانشاءالله

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
طبیعیه الان من قرص آنتی هستامین  میخورم کلا قطع میشه،

جدی؟!؟ منم این ماه چند بار سیتریزین خوردم

ولی خب ماه های گذشته هم این مشکلو داشتم

الان چند ماهه اینطور شدم

دکترتون چیزی نگفت؟؟؟ ک میتونه از چی باشه؟  دقیق نمیدونم ولی میگن سردی رحم هم میتونه علتش باشه ...

دکتر گفت همه چیت اوکی هست 

و روند طبیعی هست 

هر ده سال طول دوره و‌مقدارش تغییر میکنه 

ولی من نمیتونم قانع بشم به این مقدار کم😅

اره سعی میکنم گرمیجات بیشتر بخورم جدیدا

امیدوارم جواب باشه واقعا 

انشالا 

مرسی عزیزم

دکتر گفت همه چیت اوکی هست  و روند طبیعی هست  هر ده سال طول دوره و‌مقدارش تغییر میکنه&nbs ...

خب خداروشکر پس استرس نگیر

همون گرمی بخور و اینکه با روغن سیاهدونه ماساژ بده شکمتو و ببند ک گرم بشه اینم خوبه اینو خودمم قبلا امتحان کردم 

💙💙💙

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
جدی؟!؟ منم این ماه چند بار سیتریزین خوردم ولی خب ماه های گذشته هم این مشکلو داشتم الان چند ماهه ای ...

خوب یه دکتر زنان برو متاهلی؟ تیروئید نداری؟

برای حاجتم یه صلوات بفرست 🙏🌹
نهه  خوشبختانه هیچ مشکلی هم نداریم با هم  قبلنا ادم استرسی ای بودم اما الان حتی استرسی ه ...

خداروشکر

تو رابطه...... چی؟باهات معاشقه داره؟ تو هفته چند بار باهم هستین؟😂نمیتونم دیگه واضح بگم بگیر خودت

برای حاجتم یه صلوات بفرست 🙏🌹