2777
2789
عنوان

دعوا جاری با پدر شوهر

597 بازدید | 17 پست

بچه ها اگه یکی خیلی دهن دریده و بی حیا باشه ،چطور باهاش برخورد میکنید،امروز دوتا برادر شوهرم و خانوماشون باهم دعوا راه انداختن،خیلی فحش های زشتی به هم دادن پلیس اومد،من رفتم هواسم به پدر شوهرم باشه جاری کوچیکم بهم گفت گمشو چرا اومدی ،من گفتم اومدم خونه پدر شوهرم،خیلی جیغو داد کرد،من حرفی نزدم یه ریش سفید اونجا بود بهم گفت بابا جان برو خونت،من برگشتم خونم همسایه ها گفتن چی شد گفتم هیچی دوتا فحش سهم من بود رفتم خوردم بر کشتم،چطور یه زن اینقدر بد دهن میشه آخه چطور احترام نمیتونه نگه داره،پدر مادرش از خودش بدتر یه فحش های میدادن که اصلا من به عنوان زن شرمم میاد بهش فک کنم،الان از این حرص میخورم که چرا رفتم که به خودش اجازه داد بهم فحش بده،من فقط بخاطر پدر شوهر پیرم رفتم،

شاد باش،این دشمنت رو غمگین میکنه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه اصلا محلش نده انگار که وجود نداره خیلی هم کار خوبی کردی باهاش دهن به دهن نشدی

من اصلا باهاش حرفی ندارم بخدا بزور جواب سلامشو میدم ازش بدم میاد وقتی میبینمش نفسم تنگ میشه اینقدر ازش بدم میاد

اینا فقط باید با نگاه حرف تحملشون کتی با شعور نداشت شون  و نباید دهن به دهن شی

باور کن بی حیا یه هوارایی میکشید پیرهن تن برادر شوهرم رو تیکه تیکه کرده بود از بس پریده بود که بزنتش بقیه جداش کردن

باور کن بی حیا یه هوارایی میکشید پیرهن تن برادر شوهرم رو تیکه تیکه کرده بود از بس پریده بود که بزنتش ...

اصلا میدونی بحث کردن با این آدما مثل چی میمونه مثل اب ریختن تو بطری که درش بسته است 

یا علی

تا حد امکان جایی نباش که نیاز به دیدنش داشته باشی

من وقتی بچمو می‌بردم مدرسه همش سر کوچه نشستس،اونحا میدیدمش ،حالم امشب خیلی بده که بهم گفت گمشو  چرا باید بهم این حرفو بزنه بیشخصیت ،جالبیش اینجاست مامانش می‌گفت بیا اینور با اینا دهن به دهن نشو

اصلا میدونی بحث کردن با این آدما مثل چی میمونه مثل اب ریختن تو بطری که درش بسته است 

هیچی گوش نمی‌داد فقط هوار میکشید ،اصلا آدم شاخ در میاره از دیدن بعضی ادما