2777
2789
عنوان

از لحظه ای که اشک شوق ریختین بگین

113 بازدید | 19 پست

تعریف کنین یکم حال و هوامون عوض بشه 

من لحظه ای که رفیقمو بعد چند سال دیدم 

کلی اشک شوق ریختم 

هنوزم با فکر کردن بهش لبخند رو لبم میاد 

هر چند دیگه اون رفاقت ادامه نداره !

یکی از عزیز ترین هام حکم اعدام از سرش رد شد 

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی بهم گفتن فامیلمون بعد از ده سال بچه دار شده اونم بدون اینکه بدنه چهارماهش بود اشک میریختم وهق هق گریه میکردم

خدایا شکر که منو جزو عاشقای اهل بیت وخودت قرار دادی الحمد الله

وقتی که بعد کلی دوا درمون  و پونزده ماه چشم انتظاری دقیقا وقتی که دیگه گفتم طبیعی باردار نمیشم بی بیم مثبت شد منو شوهرم از خوشحالی اشک ریختیم انشالله قسمت همه منتظرا

خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.
بگردم چه مامان مهربون و با احساسی 😍 خدا حفظتون کنه ❤️ 

دور از جونت عزیزم 

ممنونم خدا به شما هم سلامتی بده🥰

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
طرف رضایت داد؟

ن بیگناه بود تبرئه شد

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879