2777
2789
عنوان

عکس کیت تخمک گذاری📸کمکککک🤕🥺

222 بازدید | 26 پست

سلام🌸خانوما بنظرتون روز تخمک گذاری من کی بوده با توجه به عکس کیت ها؟ من ماه اولمه دارم استفاده میکنم…من فقط ۳۱ اردیبهشت اقدام داشتم….باتجربه ها بنظرتون ممکنه بگیره؟ احتمالش چقدره؟؟

خواهر بزرگه ی دو تا دختر و دو تا پسر کوچولو ام که همیشه از بچگی مامان کوچولو صدام میکردن چون براشون مادری کردممم😍ولی حالا که موقع مامان شدنِ خودمه...😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

1خرداد پررنگ تره

خب من ۳۱ اردیبهشت شبش اقدام داشتم. یعنی ساعتای ۱۲ شب اقدام بود… صبحم ساعتای۱۰ کیت رو زدم…وقتی کیت ۱ خرداد پررنگ شده ینی همونجا تخمک ازاد شده؟؟ الان بنظرت احتمالش هست؟دیگه هم تا فردا شب نمیتونم اقدام داشته باشم

خواهر بزرگه ی دو تا دختر و دو تا پسر کوچولو ام که همیشه از بچگی مامان کوچولو صدام میکردن چون براشون مادری کردممم😍ولی حالا که موقع مامان شدنِ خودمه...😢

هزینه کیت ها چقدر شد؟

خودم خریدم بسته پنج تایی۴۴تومن

شوهرم مارک مکث خرید پنج تایی ۶۹ تومن🥸

انگار اول خرداد پررنگ تره تا ۲خرداد😂😂 منم فقط ۲۹اردیبهشت یه بار اقدام کردم اونم فردای تخمک‌گذاری ...

اره ۲ خرداد که کلا کمرنگ شد دیگه…

۳۱ اردیبهشت و ۱ خرداد از همه پررنگ تر بود…

ولی من ۱ خرداد اصلا اقدام نداشتم…

ینی اخرین بار همون۳۱ اردیبهشت بود

میخوام بدونم احتمالش چقدره بگیره؟؟ همون موقع که کیت پررنگ میشه ازاد شده یا چند روز بعدش؟

اره ۲ خرداد که کلا کمرنگ شد دیگه… ۳۱ اردیبهشت و ۱ خرداد از همه پررنگ تر بود… ولی من ۱ خرداد اصلا ا ...

کیت پررنگ شد بعدش تخمک گذاریه 

همون شبی که اقدام کردی چند روز از اول پری گذشته بود 

کیت پررنگ شد بعدش تخمک گذاریه  همون شبی که اقدام کردی چند روز از اول پری گذشته بود

خب چقدر بعدش؟ ینی ممکنه بگیره؟🤕🥺

روز ۱۷سیکلم بود فکر کنم

فرداش  اگه دورهات ۲۸روزهباید روز ۱۴اقدام میکردی البته شب ۱۲,۱۴,۱۶,18

نه معمولا بین۳۰تا۳۳روز متغیره