2777
2789
عنوان

🔴وقتی تنها میشین....

383 بازدید | 15 پست

وقتی تنها میشید یه سری فکر میاد سراغتون ....درباره ی مشکلاتتون،هدف هاتون ،زیباییتون....وهرچیزدیگه ای....بهش می گن واگویه.....

بیش ازحد مواظب واگویه ها و افکارتون باشید....اگه یه حرف منفی توتنهایی به خودتون بزنید باید کس دیگه ای ۱۷ بار برعکس اون حرف وجنبه مثبتش رو بهتون بزنه تا اثرش توی مغزتون خنثی بشه......

داستانی میگه :یه زندانی فرار می کنه....وارد قطار میشه ودربسته میشه....نگاه می کنه ومتوجه میشه توی فریزر گیر افتاده.....فرداش جسد یخ زده ش رو پیدا میکنن که نوشته ای ازخودش به جا گذاشته:

(یخ زدن تاوان گناهان من است...) ولی اون فریزر خراب بوده.....

برد وباخت هرچیز از ذهنت شروع میشه....من ورزش بوکس رو انجام میدم وقتی میخوام وارد رینگ بشم قبلش کارهایی که میخوام بکنم رو روی کاغذ می نویسم وبا خودم تکرارش میکنم.... طوری هرکس منو ببینه فکر می کنه دیوونه هستم.....

پیروزی وبرد از ذهنت شزوع میشه.....مواظب ذهنتون باشید...

احترام احترام میاره....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی گوش میده که تو چی میگی وهر چی که سفارش بدی همون روبهت میده.....شاد وامیدوارباش....

👍🌱

به عینکی ها احترام بزارین اونا واسه دیدن شما خرج میکنن🤓😇                                                             

به خودت حرفای مثبت بزن....بدون که با ارزشی واعتماد به نفست رو بالاببر....

زندگی جایی برای این حرفا برام نزاشته

مرداد سیاه ۴۰۴ بابای جوونم پر کشید تو آسمونا و حالا من یه مرده متحرکم( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری چهارده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)