2777
2789
عنوان

عفونت واژن لطفا بیاین🥺❤️

266 بازدید | 22 پست

دوستان درگیرعفونت شدم !!

اگ چندشتون میخواد بشه نخونین😐😅❤️

چندروز پیش رفتم دکتر پماد داد پمادشون یکی دوبار استفاده کردم قرص هم داد ولی نخوردم یعنی نمیخوام بخورم چون میگم بزار عفونت اون تو نمونه بیاد بیرون..

توخونه هم چندبار تو لگن سرکه و نمک دریا و آب قاطیش نشستم دوروزه کلا ترشح سفید ازم میزنه بیرون یعالم...

اینک ترشح میاد بیرون خوبه یابد؟؟

اونجامم قرمز شده میسوزه یوقتایی🥺

چیکارکنم خلاص بشم کلا؟؟

پارسالم همچین شرایطی داشتم قرص خوردم پماد زدم خوب شدم مثلا ولی انگاری نهفته بوده تاحالا...

میشه از تجربتون بگین؟؟

راستی سیرحبع ای هم استفادع کردم

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا بونداره ولی رودستمال زرده کمرنگه

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

واااای خدا از دست ندانستن های شما 

عفونت بیاد بیرون؟

یعنی قرص بخوری عفونت گیر میکنه داخل؟

اصلا چیزی از تولید مثل قارچ و باکتری و نابودیشون با آنتی بیوتیک میدونی؟

قرص هاتو بخور دختر 

پمادتو هم استفاده کن 

کامل کامل تا دونه آخر هم استفاده کن

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

عزیزم من یبار اینجور شدم قارچ بود...پماد واژن وقرص دادن استفاده کردم خوب شدم‌‌‌‌...حتما داروهایی که ...

اخه اونا کامل عفونتو ک بیردن نمیکنه ک میکنه؟؟،،

واااای خدا از دست ندانستن های شما  عفونت بیاد بیرون؟ یعنی قرص بخوری عفونت گیر میکنه داخل؟ اص ...

دقیقا 

منتظره هر چی اون توهه بیاد بیرون 

نمیدونه داره عفونتو بیشتر و حاد تر میکنه🤦‍♀️

اگه ترشح پنیری و سفید عفونت قارچیه و اینمکه منتظری عفونت بیاد بیرون نمیاد بلکه زیادتر میشه تا قرصار ...

اره عفونت قارچیه🥺

علائم عفونت چیه؟ من همیشه ترشح دارم و میگن عادیه چون باید واژن مرطوب باشه 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

واااای خدا از دست ندانستن های شما  عفونت بیاد بیرون؟ یعنی قرص بخوری عفونت گیر میکنه داخل؟ اص ...

😮‍💨😮‍💨😮‍💨

انگاری چاره ای ندارم۰😵‍💫

علائم عفونت چیه؟ من همیشه ترشح دارم و میگن عادیه چون باید واژن مرطوب باشه 

خب من اولین بار ک فهمیدم عفونت دارم خارش گرفته بودم ولی کلا تکرر ادرارم از علائممه و ترشح پنیری شکل