2777
2789

دخترام ۷ سالشونه و میخام بفرسمشون کلاس زبان ادامه بدن دیگه تا مدرک بگیرن بنظرتون سن مناسبیه؟خوب یاد میگیرن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره حتتتما

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

دختر من از کلاس اول رفت هنوززز داره مبره ولی خب خدب بلد نیست صحبت کنه.متوجه میشه ها ولی اینکه بخواد مثل فارسی صحبت کنه نه!

بنظرم زوده. و اگر بتونی کسی یا جایی رو پبدا کنی ک بیشتر رو مکالمه کار کنه خیلی عالیه. این‌موسسه ها روش اموزش شوم خوب نیست

من خودم میرم الان 17 سالمه

دو سال دیگه تموم میکنم

اولا یجایی ثبت نامشون کن مدرکش معتبر باشه، من کانون زبان ایران رو پیشنهاد میکنم

اگه خودشون علاقه داشته باشنم که عالی میشه 

اره یاد میگیرن

من خودم سنم کمتر بود که رفتم کلاس زبان ولی چون ول کردم یادم رفت، پبوسته باشه و نذار کناره بگیرن تا یادشون نره. 

بفرستشون کانون زبان

فرق داره؟عمه م خودش مدیر یه اموزشگاه بزرگ زبانه تو شهرمون میخام بفرسم پیشش میگه بچه ۳ سال ب بالا میارن و چن سال دیگه ک بزرگتر شن مدرک میدیم و خیلی راحت میتونن شاغل بشن با همون مدرک

فرق داره؟عمه م خودش مدیر یه اموزشگاه بزرگ زبانه تو شهرمون میخام بفرسم پیشش میگه بچه ۳ سال ب بالا میا ...

به همون عمه ات بگو کلاس خصوصی بگذاره براش. دو ساعت در هفته ففط یکی باهاش انگلیسی صحبت کنه. تاثیرش ب مراتب ببشتره